IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   Linux Mint Türkiye Erişim Sorunu (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/449730-linux-mint-turkiye-erisim-sorunu.html)

Ocean 05 Şubat 2012 22:42

Linux Mint Türkiye Erişim Sorunu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Web alanımızı sağlayan hosting sponsorumuzun bize sağladığı alanda yer alan disklerde, aşırı kullanımdan ötürü arıza yaşanmıştır. Bu arıza sonucunda yaklaşık 1 haftadır Linux Mint Türkiye’ye erişim sağlanamamaktadır.


Veritabanı ve site yedeklerinde bir sıkıntı bulunmamaktadır. Bu nedenle yedek sunucumuz ve yedek alan adımızla birlikte ana sayfanın yayınına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden devam ediyoruz. Arıza giderildikten sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden site altında yer alan tüm bölümlere sorunsuz bir şekilde erişebileceksiniz. Arızanın giderilebilmesi için hem biz hemde sponsor firmamız çalışmalarını devam ettirmektedir.


Bu süreçte Linux Mint Türkiye’ye sponsor olmak isteyen, destek olan, yardım teklif eden herkese ve Linux Mint Türkiye topluluğuna teşekkür ediyoruz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net