IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   OpenOffice.org Fırtınası Devam Ediyor... (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/55178-openofficeorg-firtinasi-devam-ediyor.html)

Ocean 23 Nisan 2008 15:24

OpenOffice.org Fırtınası Devam Ediyor...
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bazı kişiler OpenOffice, Microsoft'un Ofis programı ile karşılaştırınca, kendini beğenmiş bularak, Mickey Maouse'a benzetiyorlar. Bu eleştiriler belki OOo'nun ilk sürümü için kabul edilebilir. Ancak 2. sürüm için kabul edilemez. İkinci sürümde hız ve programın gücü büyük oranda arttı. Ve artık OO bir ofisten beklediğiniz herşeyi size kaliteli bir şekilde sunabiliyor.

Eğer OpenOffice.org sitesine bakacak olur isek 3 markette OOo'nun Microsoft'un Ofisinden daha önde olduğunu görebilirsiniz. Bu marketler, Almanya, Italya ve Fransa ayrıca bu ülkeleri takip eden diğer büyük pazarlarda İspanya ve Hollanda. Bu ülkelerde ofis olarak OOo'ya yöneliş çok hızlı gelişiyor. OOo 2.4'ün Mart ayında duyurulmasının ardından indirilme sayısının 350.000'i geçtiği ve 1 Ocak 2008 tarihinden bu yana bu ülkelerde Ooo'nun 1 milyondan fazla kez indirildiği bildiriliyor. Microsoft 2007 ofisi için bu sene 1.8 Milyon lisans sattığı açıkladı. Bu kısa sürede Ooo'nun bu başarıya ulaşması büyük bir başarı.

Ooo'nun bu başlarısı İngiltere'de görünmüyor. Çünkü İngltere'nin Microsoft ile bağları eskilere dayanıyor. Hala OOO'nun 2.4 versiyonunu indirmediyseniz aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net