IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2011, 18:13   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Yayıncı Başvuru Süreci




Reklamverenlerimiz için mümkün olan en güvenli ağı ve siz yayıncılarımız için mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için, AdSense başvuru sürecimizi sürekli olarak değerlendiriyoruz. Bunu göz önünde bulundurarak, ilk inceleme sürecimizde, AdSense ağının daha güçlü olmasını sağlayacak bir değişiklik yaptık. Ağın kalitesini iyileştirmek, tüm yayıncılarımız için kazanç potansiyelini artırarak, reklamverenlerin daha fazla ilgi ve talep göstermesini sağlayacaktır.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, başvuru değerlendirme sürecine yeni bir adım ekleyeceğiz ve iki ana noktada bildirim göndereceğiz. Yeni bir başvuru yapıldıktan sonra, site ve başvuru sahibinin verilen bilgileri ile ilgili ilk kontrollere başlayacağız. Başvuru ilk aşamadan geçerse, başvuru sahibine e-postayla durumu bildirip hesap erişimi sağlayacak ve gönderdikleri siteye yerleştirmeleri için reklam kodunu vereceğiz. Reklam kodu uygulanmadan inceleme süreci tamamlanamayacağından, başvuru sahibinin bu aşamada reklam kodunu sitesine yerleştirmesi önemlidir.

Bununla birlikte, reklam kodu gönderilen siteye yerleştirildiğinde, yayındaki reklamlar hemen görünmez. Başvuru henüz tam olarak onaylanmadığından, bunlar yerine geçici "boş reklamlar" görünür. Bu boş reklamlar sayfanın arka planına karışacağından, kullanıcılar bu reklamları göremez ve kullanıcı deneyimi etkilenmez. Sonuç olarak, tıklanabilecek hiçbir şey yoktur ve bu nedenle henüz gelir oluşturulamaz. Başvuru sahibi inceleme sürecinin bu aşamasında AdSense hesabına giriş yaparsa, hesaplarının hala incelenmekte olduğunu belirten bir hatırlatma görecektir.

Reklam kodu belirtilen siteye eklendikten kısa bir süre sonra, son bir onay kararı verilecek ve başvuru sahibi e-postayla ile bilgilendirilecektir. Yeni onaylanan yayıncılar, sayfalarındaki mevcut reklam birimlerinde, yayında olan reklamların otomatik olarak görüntülendiğini fark edecektir. Bu yayıncılar, başvurdukları siteye ve politikaya uygun olan diğer sitelerine daha fazla reklam birimi ekleyebilirler (ve eklemeleri önerilir!). Ayrıca, yeni yayıncılara, sitelerini AdSense robotu (Mediapartners-Google) tarafından taranmaya uygun hale getirmelerini ve en iyi performans gösteren reklam biçimlerimizi kullanmalarını öneririz.

Bu yeni onay süreci ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya Yardım Forumumuza bu konuyla ilgili soru gönderebilirsiniz.

Biz ağımızın kalitesini iyileştirmeye devam ederken, AdSense'in değerli bir üyesi olduğunuz için teşekkür ederiz.

Gönderen: Max Cohen - Ürün Müdürü

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başvuru, süreci, yayıncı, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeniden doğuş süreci »Dєηiz« Serbest Kürsü 0 06 Mayıs 2009 11:14
Dna - Dna Nedir - Dna Oluşum Süreci YapraK Biyoloji 0 30 Nisan 2009 03:29