IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google Seo (https://www.ircforumlari.net/google-seo/)
-   -   Hacklink alımında Alexa değeri güvenilirmi ? (https://www.ircforumlari.net/google-seo/887053-hacklink-aliminda-alexa-degeri-guvenilirmi.html)

AK47 28 Ekim 2020 14:38

Hacklink alımında Alexa değeri güvenilirmi ?
 
Pagerank sistemi ortadan kalktığından buyana ilk değer biçme Alexa.com sonuçlarına göre oldu, sonrasıda bu aslında çeşitlendi, trustrank moz rank ahref rank , da , pa otorite puanları , sitelerin index sayıları , bu liste böyle gidiyor. Son günlerde DA / PA Aurithy puanlarına rağbet olsada bir okadarda sitelerin ziyaretçi alıp almadığınada bakılıyor, ancak şöyle bir gerçek varki Alexa değerinin düşük olması o sitenin çok fazla hit aldığınımı gösterir ? veya düzenli hit aldığınımı ? , incelemer sonucunda aslında çok fazla hit değilde düzenli hit aldıklarını doğrulyoruz, Global alexa değeri 200k altına düşen sitenin anlık online skalası nedir ? 10-60 arası değiştiğini görüyoruz :] yani en fazla 2k civarı ve genellikle 1.5k civarında hit olduğunu açıkca söylemek gerekir. Yani Alexa değerine çok hit değilde düzenli ziyaretçisi olan site olarak bakın, bir site hergün düzenli hit alıyorsa alexa değeri mutlaka düşecektir, bu hit günde 50 tekil olsa bile 2milyon değerinin altına düşer o site, bu yüzden alexa değerine bakarken birde bu açıdan bakmaya çalışın.

PEKİ ÖNERİ NEDİR ?
PA değeri 20 ve üstü olan her siteye hacklink ekletin, faydasını göreceksiniz, Alexa değeride 6M altında ise kesin olarak fayda sağlarsınız eklettiğiniz hacklinklerden.

HACKLİNK ALMAK İÇİN PM

Sys 28 Ekim 2020 14:42

Cevap: Hacklink alımında Alexa değeri güvenilirmi ?
 
Hacklink'i tıpkı korsan ürünler veya taklit ürünler gibi düşünebilirsiniz. Kaliteli bir siteden backlink elde etmek size ortalama 1000 liraya mal olacaksa hacklink ile bu linke ulaşmak 300 liraya mal olabilir. Fakat bu linklerin kalıcılığına dair hiç kimse size garanti sunamaz.

Hacklink Google tarafından algılandığı takdirde önemli arama motoru cezalarıyla sonuçlanabilmektedir. Bu nedenle riskli bir yöntemdir.

Hayırlı Satışlar

Che 28 Ekim 2020 16:38

Cevap: Hacklink alımında Alexa değeri güvenilirmi ?
 
Hacklink TCK 244 maddesince yasaktır.
1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası vardır.

Hacklink ticareti yasaktır.


Konu Kilit.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net