IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google Seo (https://www.ircforumlari.net/google-seo/)
-   -   Seo da Sosyal Medyanın Önemi (https://www.ircforumlari.net/google-seo/889727-search-engine-optimization-da-sosyal-medyanin-onemi.html)

KaNKa 30 Kasım 2020 19:00

Seo da Sosyal Medyanın Önemi
 
Sosyal medyaya girmediğimiz gün varmı acaba? Sanırım internet ile haşır neşir olupta facebook, twitter ve linkedin gibi paylaşım sitelerine gimeyen yada kayıt olmayan yoktur. hiç mi izlemediniz bir video yada şarkı? Muhakkak izlemişsinizdir.

Sizi oraya çeken nedir diye düşündünüz mü hiç? Hiç dikkat etmediğiniz ve bir anda içine çekildiğiniz bu mecralar artık vazgeçilmezlerimiz arasında doğal olarak. yurt dışında yaşayan internet bilimcisi, internet dahisi adını her ne koyarsanız koyun bu adamlar bizleri ekran başına esir edecek bir şeyleri her dönem icad etmeyi başarıyorlar.

Önceleri kendi aralarında bir şeyler paylaşmak için tasarlanan bu medya araçları gün geçtikçe yayılarak bu hale geldiler. Öyle ki neredeyse her yaptığımız hareketi arkadaşlarımızla paylaşır olduk. Ruh halimizi, medeni durumumuzu dahası aklımıza ne gelirse…

Ve artık firma sahipleri olarak kendimizi ve ürünlerimizde bu platformlarda paylaşarak bilinirlik yaratma çabası içerisindeyiz. Peki bunu nasıl yapalım ki doğru bir biçimde yükseliş trendi versin?

Şu an böyle bir sektör yaratıldı ve Sosyal Medya Uzmanı adı altında işe alınan bir çok web geçmişli kişi var. Bu arkadaşlar büyük vaktini sosyal mecralardaki gelişmeler ve yeniliklerle geçirerek hizmet verilen marka için neler yapılabilir peşinde koşmaktalar. En iyi Sosyal Medya uzmanı olan kişiler bu yenilikleri ve rakipleri iyi analiz edebilen ve analiz sonuçlarını etkin bir şekilde hayata geçirebilenler olmuştur.

Devamı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net