IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   Chrome, V8 ile Her Zamankinden Hızlı Olacak! (https://www.ircforumlari.net/google/480338-chrome-v8-ile-her-zamankinden-hizli-olacak.html)

Spartacus 07 Mayıs 2012 23:15

Chrome, V8 ile Her Zamankinden Hızlı Olacak!
 
Chrome'un hızlı bir tarayıcı olduğunu düşünüyorsanız, daha br şey görmediniz demektir!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Google'ın hızıyla dikkat çeken web tarayıcısı Chrome, son sürümü Chrome 18 ile beraber yeni ve eski donanımlarda grafik performansını daha da geliştiriyor. Ancak gelecekteki Chrome sürümleri, V8 JavaScript motorunda yapılan bir yenilik sayesinde daha da hızlı olabilir.
Google yazılım mühendisi Jakob Kummerow, V8 JavaScript motorunun kullandığı yeni sayaç tabanlı algoritma sayesinde hangi fonksiyonları optimize edeceğine karar verdiğini, bunun küçük JavaScript programlarını son derece hızlandırdığını söylüyor. Kısa testlerden oluşan bir SunSpider hız testinde V8'in hızının yaklaşık olarak yüzde 25 arttığı gözleniyor.
V8'in yeni sürümü, çalışan programı daha detaylı bir biçimde ve sürekli olarak inceliyor ve onu daha erken optimize ediyor. Yeni teknoloji, JavaScript fonksiyonlarının ne sıklıkta döngüye girdiğini izlemek üzere sayaçları kullanıyor ve her fonkisyon içerisinde geçen zamanı tahmin ediyor. Böylece programdaki darboğazlar daha çabuk algılanıyor ve derleyici, optimize edilmeye en çok ihtiyaç duyan kodlar üzerinde yoğunlaşıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net