IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   Google Search'ten Kullanıcılarına Daha Gelişmiş Hizmetler (https://www.ircforumlari.net/google/535868-google-searchten-kullanicilarina-daha-gelismis-hizmetler.html)

hayLaz 28 Haziran 2013 23:24

Google Search'ten Kullanıcılarına Daha Gelişmiş Hizmetler
 
Daha iyi arama sonuçları için daha geliştirilmiş bir sistem.

Mahmut Saral - - İnternete bağlı bir Android cihazınız var ve bir şeyler mi aramak istiyosunuz? O halde başvuracağınız ilk nokta, Google'ın Search uygulaması olacaktır. Zira barındırdığı detaylar ve sunduğu rahat kullanım sebebiyle yapacağınız aramalarda kolaylıkla sonuçlar elde edebilmenizi sağlıyor. Öyle ki, gelen yeni güncellemeler neticesinde alacağınız sonuçlar daha detaylı.

Android 4.1 Jelly Bean kullanıcıları için Google Search'te yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde telefon veya tabletinizden kolaylıkla aramalar gerçekleştirebiliyor, sesli komut sistemindeki geliştirme ve eklemeler sayesinde daha iyi sonuçlar alabiliyor ve lokasyon tabanlı verileri görebiliyorsunuz.

Eğer internet bağlantısı bulunan bir televizyona sahipseniz, Android cihazınızın da yardımıyla Google Search'ü bilgi edinme namına burada da kullanabilirsiniz. Eğer güncelleme yapmadıysanız, yapmanızda yarar var. Eğer kullanmıyorsanız, buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net