IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   Google Keep'e Hatırlatıcı Özelliği Geldi (https://www.ircforumlari.net/google/544148-google-keepe-hatirlatici-ozelligi-geldi.html)

hayLaz 24 Ağustos 2013 02:01

Google Keep'e Hatırlatıcı Özelliği Geldi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Google Keep uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerde notlarınızı en hızlı ve kolay şekilde tutmanız için hazırlanmış not tutma uygulamalarından bir tanesi ve tamamen Google tarafından hazırlanıyor. Her ne kadar pek çok gelişmiş not uygulaması olsa da Keep biraz daha basit uygulamaları tercih edenler için gayet uygun.
Son gerçekleşen güncelleme ise Keep'in yeteneklerine bir yenisini daha katıyor ve notlarınız için hatırlatmalar eklemenize yardımcı oluyor. Dolayısıyla kendinize bir görev için atadığınız notunuzun bitiş tarihi varsa bunu hemen ekleyebiliyor ve cihazınızın size haber vermesini sağlayabiliyorsunuz. Bu hatırlatma uygulaması aynı zamanda bulunduğunuz konuma göre de ayarlanabiliyor. Örneğin farklı bir şehire gittiğinizde notunuzun size hatırlatılmasını isterseniz tek yapmanız gereken konum hatırlatma bilgilerinden bunu girmek.
Jelly Bean tarzındaki sol açılır menü de Google Keep'in bu sürümünde yerini almış. Böylece farklı Google hesaplarına dair notlarınıza da hemen ulaşma imkanı doğmuş. Artık daha kolay bir şekilde notlara fotoğraf ekleme seçeneği de elbette gözümüzden kaçmadı.

kaynak tamindir


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net