IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   Google, Google Glass'a Özel Uygulama Marketi Açacak (https://www.ircforumlari.net/google/546346-google-google-glassa-ozel-uygulama-marketi-acacak.html)

hayLaz 04 Eylül 2013 16:25

Google, Google Glass'a Özel Uygulama Marketi Açacak
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Google geçtiğimiz günlerde Google Gözlükleri ya da popüler adıyla Google Glass için özel bir uygulama marketi açacağını onayladı. Google'nin böyle bir adım atmasının sebebi ise herhangi bir uygulama mağazasının olmayışının bu uçuk cihazın kapasitesini kısıtladığına inanması. Google bu mağazayı önümüzdeki sene Google Glass halka sunulduğunda açmış olacak.
Google uygulama marketinin çıkış tarihini kesin olarak vermiyor. Benzer şekilde Google Glass için geliştirilecek uygulama marketinin Google Play üzerinde özel bir bölüm mü olacağı yoksa tamamen ayrı bir market mi olacağı hakkında net bir bilgi verilmiş değil. Kesin olan bu gözlükler için geliştirilmiş uygulamaların ayrı bir yerde toplanacağı.
Aslında böyle ayrı bir yapının olması da mantıklı olacaktır; çünkü gözlüklerin yapısı nedeniyle gözlüklerin daha farklı işleyişe sahip uygulamalar kullanacağı tahmin edilebilir. Örneğin; Whatsapp veya Skype gibi anlık mesajlaşma programlarının göz hareketlerimiz ile kontrol edilebilecek şekilde geliştirilmiş versiyonlarının veya bu şekilde çalışacak oyunların Google Play'den ayrı bir yerde sunulması daha mantıklı olacaktır.


kaynak tamindir


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net