IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   Panda Güncellemesi Başladı (https://www.ircforumlari.net/google/607456-panda-guncellemesi-basladi.html)

Bugra 28 Ağustos 2014 13:36

Panda Güncellemesi Başladı
 
birkaç hafta öncesi pigeon güncellemesi yapan google dün itibari ile yine siralamalarda önemli değişiklikler yapmakta . seowarp.net sıralama takip aracında global arama kelimelerin de %10 dan fazla degisiklik görülmeye başlandı. Bu durum uzun zamandır beklenen yeni panda güncellemesine işaret ettiğini düşünmekteyiz. Bilindiği gibi panda ve penguen güncellemeleri backlink kaynaklı yapılan spam lari ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Güncelleme global başladığı için ülkemizi etkilemesi sanırım pazartesi veya salı gününü bulacaktır. ancak hafif bir güncelleme olması halinde en gec cumartesi Türkiye sıralama ların da degisiklik başlar.
herkese kolay gelsin

Pisadam 28 Ağustos 2014 13:51

Cevap: Panda Güncellemesi Başladı
 
Uzun zamandır sıralama dalgalanmaları mevcut zaten, bir gün 1.sradayken 1 gün sıralamada yoksun. Gelecek güncelleme çok şeyi değiştireceği kesin.

TUNAHAN 28 Ağustos 2014 21:15

Cevap: Panda Güncellemesi Başladı
 
Google her sene Yıl sonu Yılbaşının yaklaşımına yakın yeni Pagerank güncelemesi yapmaktadır. Uzun zamandan beri değişen Google algoritması yaptığı yenilik ve cezalardan sonra Google son bir haftadır bir çok kelime de dalgalanmalar yaşanmaktadır. Oyun siteleri ve Chat sohbet siteleri kelime analizlerine bakacak olursanız son günler de her Saat başi kelime yerleri değişmektedir. Bana göre Google son değişikliklerden sonra Pagerank güncelemesini yapacaktır. Bekliyelim bakalım bu dalgalanmaların altında ne gibi süprizler çıkcak Google tarafından bende merak ediyorum.

Bugra 29 Ağustos 2014 00:05

Cevap: Panda Güncellemesi Başladı
 
Google Aslında PR Güncellemesini 3 Ayda bir yapıyordu fakat Panda güncellendikten sonra aksama oldu bu güncellemedeki hedef ise Backlink'ler olacak gereksiz çöp siteden backlink alan Sohbet sitelerine şimdiden geçmiş olsun diyorum


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net