IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   GoogLe Hakkında Bilinmeyen Arama Türleri (https://www.ircforumlari.net/google/739509-google-hakkinda-bilinmeyen-arama-turleri.html)

Soğuk 08 Mart 2016 15:14

GoogLe Hakkında Bilinmeyen Arama Türleri
 
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar ßugün GoogLe Amcada ßişey Ararken Sayfanın Kendi Kendine Döndüğünü Gördüm Dikkatimi Çekti Araştırdım Diğer ßilinmeyen Özelliklerinide Öğrendim Sizlerle Paylaşmak İstedim..

İlk Olarak en çok hoşuma giden bu oldu Google amcaya '' zerg rush '' yazınca o googledaki meshur renkli 'ooo' la r sayfayı yemeye başlıyor korkulcak birşey yok ama doyunca duruyolar :))


2. Olan benim dikkatimi çeken sayfayı döndüren arama bunun için ise arama motoru kısmına '' do a barrel roll '' yazarak sayfanın döndüğünü göerebilirsiniz.


3. Olan Google amcanın beynini yakalım biraz :)) Gene arama kısmına '' Askew '' yazarak sayfanın yamuk geldiğini görüceksiniz.


4. Olan özellik de Google amcaya '' Recursion '' yazdığımızda bize yazdığımız kelimeyi göstererek bunumu demek istediniz diyo evet onu demek istedik zaten :) kelime anlamı kendini sonsız tekrar etme demek bu arada.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net