IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Google (https://www.ircforumlari.net/google/)
-   -   Google Allo'nun Yeni Özelliğiyle Selfielerinizi Çıkartmaya Dönüştürün (https://www.ircforumlari.net/google/773560-google-allonun-yeni-ozelligiyle-selfielerinizi-cikartmaya-donusturun.html)

Dream 12 Mayıs 2017 13:02

Google Allo'nun Yeni Özelliğiyle Selfielerinizi Çıkartmaya Dönüştürün
 
Google Allo’dan nefret ediyorum! Hayır, çok saçma bir program olduğu için değil. Gördüğüm en güzel mesajlaşma uygulaması olmasına rağmen kullanamadığım için bu sinirliyim. Yetmezmiş gibi, öyle bir emoji uygulaması getiriyor ki, hıncım içimde git gide büyüyor!

Bitmoji’yi hepiniz en azından bir kez denemişsinizdir. Eğlenceliydi, güldük eğlendik, eskittik. Zaten hiç birimizin bitmolojisi içine de sinmedi. Yapması da zordu falan... Google Allo’nun yeni selfie çıkartmalarıysa, tek bir fotoğrafınızdan "size özel" çıkartmaları tasarlayabiliyor. Hem çok eğlenceli hem de çabucak!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye’ye henüz ulaşmayan güncelleme, yurt dışında Android telefonlarda kullanılmaya başladı bile. Kısacası, Google Allo ile isteyip de bir türlü beceremediğiniz o bitmolojiyi yapmanıza son verecek! Haydi şimdi hep beraber sıkıcı Whatsapp’ın tekelini terk edelim ve Google Allo’nun eğlenceli ve kolaylıklarla donatılmış imkanlarından faydalanalım! “Deli misin, git kullan, bize ne?” diyorsanız, ne yapayım, kendi kendime mi konuşayım?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Reklamını yapmak gibi oldu ama birileri artık Google Allo kullanmalı! Lütfen ya!

Kaynak: Tamindir


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net