IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2025, 21:39   #1
Çevrimiçi
~ Kalbim.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Maydonoz Döner soruşturması ünlü bir zincire daha sıçradı




Maydonoz Döner soruşturması ünlü bir zincire daha sıçradı

Samsun merkezli 3 ilde Maydonoz Döner'e yönelik düzenlenen FETÖ operasyonunda 23 şüpheli gözaltına alındı. Bu kapsamda Maydonoz Döner ve aynı ortaklar tarafından açıldığı tespit edilen "Kral Döner" isimli işletmeye yönelik "FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği ve örgütün finansmanı" soruşturması yürütüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstanbul'da bulunan Somca Gıda Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin sahibi olduğu ve isim hakkı sistemiyle bayilik verdiği 'Maydonoz Döner' işletmesinin Türkiye genelindeki şubelerinin resmi veya gayri resmi sahipleri ile ortaklarının birinci dereceden yakınlarının yoğun şekilde FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KRAL DÖNER'E YÖNELİK SORUŞTURMA


SORUŞTURMABu kapsamda Samsun'da bulunan 'Maydonoz Döner' ve aynı ortaklar tarafından açıldığı tespit edilen 'Kral Döner' isimli işletmeye yönelik 'FETÖ silahlı terör örgütü üyeliği ve örgütün finansmanı soruşturması yürütüldü.

MASAK raporuyla suça ilişkin para hareketleri ve suç faaliyetlerinin tespit edildiği, aralarında ihraç polis, ihraç asker, ihraç öğretmen, ihraç savcı ve emekli diyanet görevlilerinin bulunduğu 23 şüpheli, Samsun'un İlkadım, Canik, Çarşamba ve Vezirköprü ilçeleri ile Ankara ve İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı.


4 AJANDA ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda, bilgisayar, cep telefonu, hafıza kartı, ayrı ayrı paketlenmiş 389 bin lira ile 250 dolar ve 4 ajanda ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.

-Alıntı- Sondakika.com

__________________
🍁~ Seçici OL mazsan, Geçici Olursun.~🍁
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Omicron varyantı bir ülkeye daha sıçradı CyBeR Sağlık Haberleri 1 22 Aralık 2021 16:03
Döner Kapıyı Kim Bulmuştur ? Döner Kapılar Neden Kullanılır? Sarya Nedir? 0 17 Ekim 2021 21:54
Adana Aladağ'daki orman yangını iki ilçeye daha sıçradı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 30 Temmuz 2021 21:54
Döner Ustalarından Döner Bıçaklı Kavga! Thetis Haber Arşivi 1 18 Mayıs 2012 15:40
Ünlü Tablolara Soba Boyası Sıçradı! Zen Kültür ve Sanat 0 27 Mart 2012 13:56