IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2012, 18:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
15 Yıldır Çöpün İçinde Yaşıyorlar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

15 yıldır çöpler içinde yaşam mücadelesi veren anne Yücel Dülger ile oğlu Mustafa Dülger'e Manisa Belediyesi sosyal yardım birimi sahip çıktı.


Çarşı Mahallesi'ndeki eski garajın içindeki yıkık dökük bir binada yaşam mücadelesi veren Dülger ailesine, çevre sakinlerinin talebi üzerine Manisa Belediyesi sahip çıktı.

Talep üzerine 47 yaşındaki Mustafa Dülger ile annesi 65 yaşındaki Yücel Dülger'in yaşadığı yıkık dökük ve çöp dolu binaya gelen belediye sosyal yardım birimi elemanları, gözlerine inanamadı.

GEÇİMİNİ TOPLADIĞI ÇÖPLE SAĞLIYOR

Tek katlı yıkık binanın bir odasında çöpler içinde 15 yıldır yaşam mücadelesi verdiklerini ifade eden Mustafa Dülger, geçimini topladığı çöple sağlamaya çalıştığını ifade etti.

Kendisinin 2 yıl önce asansör boşluğuna düşmesi sebebiyle beyninde bir hasar oluştuğunu söyleyen Dülger, "Bu nedenle sosyal yardımlaşmadan bana 200 lira maaş bağlandı. Annem de dul maaşı alıyor. Ancak yine geçimimizi topladığım çöplerden karşılıyoruz. Annemi bir yıl önce belediye huzur evine yetiştirdik. Ancak dayanamayıp tekrar yanıma geldi" diye konuştu.

"ANNE VE OĞUL AYRILMAK İSTEMİYOR"

Dülger, tek isteklerinin başlarını sokabilecekleri bir ev olduğunu ifade ederek, "Yıkık dökük, bir penceresi olmayan odada yaşamaya çalışıyoruz. Tek isteğimiz, belediyemizden, valiliğimizden başımızı sokabileceğimiz sıcak bir ev. Bu konuda yardım bekliyoruz" dedi.

Manisa Belediyesi Sosyal Yardım Birimi sorumlusu Gökçe Çiloğlan, belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirterek, "Anneyi huzurevine yerleştirmek istiyoruz. Ancak anne ve oğul ayrılmak istemiyorlar. Belediye olarak valilikle, sosyal yardımlaşmayla işbirliği içinde aileyi bir eve yerleştirmeye çalışacağız. Güzel bir eve yerleştirdikten sonra günde üç öğün sıcak yemeğini vereceğiz. Bütün ihtiyaçlarını bizler karşılayacağız. Amacımız aileyi bu kötü yerden en kısa zamanda kurtarmaktır" dedi.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çöpün, icinde, yaşıyorlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çadırlarda yaşıyorlar Caddeci Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2010 10:50
Mezarlıkta yaşıyorlar Süslü Esrarengiz Olaylar 0 20 Nisan 2010 22:13