IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2015, 21:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güneydoğu İş Adamları Federasyonu Başkanı İsyan Etti: Gelin Sur'da Yaşayın




HDP'ye oy verenlerin de artık PKK'ya tepki gösterdiğini söyleyen DOGÜNSİFED Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu, "Sırça köşklerinden güzelleme yapanlar, gelip Sur'da yaşasınlar" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sur'da yaşanan terör saldırıları bardağı taşıran son damla oldu ve PKK'nın YDG-H eliyle uyguladığı hendek siyasetine, Diyarbakır'dan ilk kez 'Yeter artık' sesleri yükseldi. Çözüm ve Diyalog Heyeti'ni kurarak bölgedeki ve Batı'daki iş adamlarını AK Parti- HDP arasında mekik dokutan Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu, oluşan tepkiyi anlattı.

"HDP'YE OY VERENLER DE İTİRAZ EDİYOR"


Bedirhanoğlu, "Artık, HDP'ye oy vermiş önemli bir kesimin de PKK'ya, 'Sana oy verdim hayatımı niye mahvediyorsun' diye çıkıştığını dile getirdi. Bedirhanoğlu, "En yüksek oy aldıkları yerde halkın yaşamını cendereye sokarak yaşanmaz hale getirdiler. Halk, bir nevi cezalandırıldığını düşünüyor ve bunu kabullenemiyor. Silvan'da, Nusaybin'de, farklı yerlerde halk bu zulmü yaşadı. Silvan'da o üç mahalle tamamıyla harap oldu. Devlet, 2.5 milyon TL yardım gönderdi" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"HENDEĞE KARŞIYIZ"

Hendeklere karşı olduklarının altını çizen Şahismail Bedirhanoğlu, "Çözüm sürecinde dışarıdan yatırımcı geliyordu. Bizden iş isteyen insanları, iş bulmuş olarak görüyorduk. Hendekler üzerinden başlayan çatışma ve şiddet, toplumu derinden sarstı. Biz iş camiası olarak, sivil alanlarda çatışmaların yaşanmasına karşıyız. Bu hendeklerin Kürt toplumunun önemli bir talebi olabilecek siyasal statüye de, ekonomik olarak da katkı sağlamayacağını düşünüyoruz. Çözüme hendek atlatmayın" diye konuştu.

"361 ESNAF İFLAS ETTİ"

'Büyük yıkım' olarak tanımladığı hendek siyasetinin verdiği maddi zarara da değinen Bedirhanoğlu, "Suriçi'nde benim 103 yataklı bir otelim var. Değeri 8 milyon dolar. Kapıya, kilit vurduk, 58 çalışanı ücretsiz izne çıkarttım. Suriçi'nde 7 Haziran'dan bu yana 361 iş yeri iflas etti. 56 iş yeri başka semtlere taşındı" dedi. Bedirhanoğlu, "Kalanlar da yoksullukları nedeniyle ölümle baş başa yaşamak zorunda" ifadesini kullandı.

"GEL DE BURADA YAZ"

Twitter ve Facebook'tan güzellemeler yapanların olduğunu belirten Şahismail Bedirhanoğlu, "Sırça köşkünde oturup, oradaki yaşama övgü yazanlar var. Onlara diyorum ki, 'Suriçi'ne gelin'... 'Orada yaşam inşaa ediliyor' diye yazanlar, gelin Suriçi'nde kalın. Sabah kalkın evin önünde hendek, bir yanda bomba, bir yanda mayın. Gelin bunu bir yaşayın. Bu güzellemeleri yapanları buraya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: haberler.com

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.

Konu AngeL tarafından (14 Aralık 2015 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Konu uygun kategoriye tasınmıs, linkler silinmis, kaynak eklenmistir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adamları, başkanı, etti, federasyonu, gelin, güneydoğu, surda, yaŞayİn, İsyan, İş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arda Turan: İleride Futbol Federasyonu Başkanı olmak istiyorum Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 03 Ocak 2015 17:15
İbo İsyan Etti Melodram Haber Arşivi 0 30 Eylül 2011 15:25