IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

14Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Kasım 2016, 16:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HDP'li üç vekil tutuklandi




HDP'li üç vekil tutuklandı

HDP'ye başlatılan terör operasyonunda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 12 milletvekili gözaltına alındı. Gözaltında bulunan isimlerden HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken Bingöl'de tutuklandı. Baluken'nin ardından milletvekilleri Leyla Birlik ve Nursel Aydoğan da tutuklandı. Tutuklu sayısı üçe yükseldi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ,Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım tutuklanmaları istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, HDP Milletvekilleri Demirtaş, Yüksekdağ, Önder, Pir, Yıldırım ve Taşçıer hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma, suç işlemeye tahrik ve terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından soruşturma yürütüldüğü belirtildi. Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Pir'e yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

15:57: HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer serbest bırakıldı

15: 44: HDP milletvekilleri Milletvekilleri Leyla Birlik , Nursel Aydoğan tutuklandı

14: 42: Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile birlikte 9 kişi Diyarbakır Adliye binası önünde gözaltına alındı.

14: 28: Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım tutuklanmaları istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevkedildi.

14: 10: Gözaltında bulunan isimlerden HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken Bingöl'de tutuklandı.


13:40 Terör soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye götürülen HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

13:04 Yüksekdağ'ın fezlekelerindeki suçlar arasında şunlar yer alıyor: "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, terör örgütü propagandası yapmak, suç işlemeye alenen tahrik, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, devletini, yargı organlarını, askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama, devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozma, suçu ve suçluyu övmek."

12:31 HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevkedildi

11:51 HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Pir' e yurtdışına çıkış yasağı konuldu

11:42 Dün akşam Ankara' da genel merkez binasında gözaltına alınan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken Bingöl’ e getirildi.

11:37 Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında dün Ankara'daki evinde gözaltına alınarak Diyarbakır Adliyesine getirilen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım'ın soruşturma savcısına verdikleri ifade işlemi sona ererken, savcılığın kararı beklendiği öğrenildi. Ankara'da dün gözaltına alınan HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreya Önder ve Diyarbakır'da gözaltına alınan HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir'in ise soruşturmaya yürütülen Cumhuriyet savcısına verdikleri ifade işleminin sürdüğü öğrenildi.

11:24 HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın Diyarbakır Savcılığı’ndaki ifadesi tamamlandı. Savcının kararı bekleniyor. HDP’li Sırrı Süreyya Önder ve Ziya Pir ise Savcıya ifade veriyor..

11:21 Gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekilleri Abdullah Zeydan ile Selma Irmak Hakkari'ye getirilerek Savcılığa çıkarıldı

11:36 Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığ'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekilleri Abdullah Zeydan ile Selma Irmak, Hakkari'de savcılığa sevkedildi.

11:14 Haklarındaki terör soruşturması nedeniyle Ankara’da gözaltına alınan ve sabah saatlerinde özel uçakla Diyarbakır’a getirilen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve Ankara Milletvekilli Sırrı Süreyya Önder, adliyeye sevk edildi.

11:06 Adalet Bakanı Bozdağ: "(HDP milletvekillerinin gözaltına alınması) Gözaltına alınan milletvekilleri, hukukun işlemesine yardımcı olmamışlardır, hukuku tanımamışlardır. Hukuka saygı duymamışlardır. Böyle bir durumda da kanun, hukukun gereklerinin nasıl yerine getirileceğini açıkça yazmaktadır. Kanunun yazdığı bir biçimde hukukun gerekleri yerine getirilmektedir. Bu da tamamen yargının yaptığı bir tasarruftur."

10:30 Yürütülen soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmeyen HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, Ankara'da kaldığı otelde gözaltına alındı.

09:54 Gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, Diyarbakır Adliyesi'nde savcıya ifade veriyor.

09:43 Dün gece evinde gözaltına alınan ve bu sabaH Diyarbakır Adliyesi'ne çıkaralarak savcıya ifade veren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi

09:30 Haklarında çıkartılan gözaltı kararı üzerine Ankara'da gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Diyarbakır'a getirildi.

09:04 Terör soruşturması kapsamında gece Diyarbakır'daki evinde gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

07:13 Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından, HDP Milletvekilleri Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ Şenoğlu, Sırı Süreyya Önder, Ziya Pir, Gülser Yıldırım ve İmam Taşçıer hakkında, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut deliller bulunması sebebiyle arama ve gözaltı kararı verildiği ve icra edildiği bildirildi.

05:23 HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile birlikte toplam 11 milletvekilinin gözaltına alındığı operasyonda Ankara'daki HDP Genel Merkezi'nde polis ile partililer arasında tartışmalar yaşandı. Grup Başkanvekili İdris Baluken'in gözaltına alınmasının ardından HDP Genel Merkezi'nin bulunduğu bölgedeki tüm yollara barikatlar kurulup, Çevik Kuvvet ve TOMA'larla trafiğe kapatıldı.

03:18 İçişleri Bakanlığı, HDP’ye yönelik gerçekleştirilen terör operasyonu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada 11 milletvekilinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan isimlerin arasında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Öncü, HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken’in ismi yer aldı.

03:16 HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken HDP Genel Merkezi’ne gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı.

02:30 .HDP'li vekiller Sırrı Süreyya Önder, Ziya Pir, Nursel Aydoğan, Selma Irmak, Leyla Birlik ve Mehmet Ali Aslan gözaltına alındı. HDP'lilerin yürütülen terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

02:28 HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şişli Feriköy'de gözaltına alındı. Encü, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nden bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Encü'nün Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüleceği öğrenildi.

01:50 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında Diyarbakır'daki evinde gözaltına alındı.

01:49 HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü terör soruşturması çerçevesinde, daha önce çağrılmasına rağmen ifadeye gitmediği gerekçesiyle Ankara'daki evinde gözaltına alındı


HDP'YE TERÖR OPERASYONU

Ankara ve Diyarbakır'dan son dakika haberi geldi... İfadeye vermeye gitmeyen HDP'lilere operasyon yapıldı. İçişleri Bakanlığı Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl Cumhuriyet Savcılıklarının ilgili kolluk birimlerine verdiği talimatlar doğrultusunda 11 HDP'li milletvekilinin adli mercilere götürülmek üzere yakalama işleminin gerçekleştirildiği bildirdi. Hakkında yakalama kararı bulunan HDP milletvekilleri Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer Öztürk’ün yurt dışında olduğunun tespit edildiği, gözaltı kararları olan İmam Taşçıer ve Nihat Akdoğan ile ilgili sürecin de devam ettiği kaydedildi.

Başbakan'dan flaş HDP açıklaması


HDP’DE GÖZALTINA ALINAN İSİMLER

İstanbul milletvekili Selahattin Demirtaş, Van Milletvekili Figen Yüksekdağ, Ankara milletvekili Sırrı Süreyya Önder,Şırnak milletvekilleri Leyla Birlik ve Ferhat Encü,Diyarbakır milletvekilleri İdris Baluken, Ziya Pir ve Nursel Aydoğan,Mardin milletvekili Gülser Yıldırım,Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan, Mehmet Ali Aslan

HDP'Lİ BEŞTAŞ VE YILDIRM POLİSLERLE TARTIŞTI

Selahattin Demirtaş gözaltına alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, Eş Genel Başkan Yardımcısı Beştaş ve Muş milletvekili Yıldırım ve avukatları, sitenin bahçesinde polis araçlarının önüne geçerek engellemeye çalıştı. Çıkan tartışmanın ardından Beştaş ve Yıldırım'ı uzaklaştıran polis, Demirtaş'ı Emniyet'e götürdü.

Bu arada HDP Diyarbakır milletvekilleri Nursel Aydoğan ile Ziya Pir de aynı saatlerde Diyarbakır'da gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından, HDP Milletvekilleri Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ Şenoğlu, Sırı Süreyya Önder, Ziya Pir, Gülser Yıldırım ve İmam Taşçıer hakkında, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut deliller bulunması sebebiyle arama ve gözaltı kararı verildiği ve icra edildiği bildirildi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, HDP Milletvekilleri Demirtaş, Yüksekdağ, Önder, Pir, Yıldırım ve Taşçıer hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma, suç işlemeye tahrik ve terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından soruşturma yürütüldüğü anımsatıldı.

Soruşturma kapsamında söz konusu milletvekillerinin dokunulmazlıklarının TBMM tarafından kaldırıldığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Yürütülen soruşturma sonucunda yukarıda ismi geçen milletvekillerinin, atılı suçlar yönünden kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut deliller bulunması sebebiyle haklarında arama ve gözaltı kararı verilmiş ve icra edilmiştir. Soruşturma derdest olup, gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir."


HDP BİNASI GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile birlikte toplam 11 milletvekilinin gözaltına alındığı operasyonda Ankara'daki HDP Genel Merkezi'nde polis ile partililer arasında tartışmalar yaşandı. Grup Başkanvekili İdris Baluken'in gözaltına alınmasının ardından HDP Genel Merkezi'nin bulunduğu bölgedeki tüm yollara barikatlar kurulup, Çevik Kuvvet ve TOMA'larla trafiğe kapatıldı.

SÖZ KONUSU MİLLETVEKİLLERİNİN HAKLARINDAKİ FEZLEKELERİN BİR BÖLÜMÜ ŞU SUÇLARI İÇERİYOR:

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, terör örgütü üyesi olmak, silahlı terör örgütüne üye olmak, örgüt adına suç işlemek, Türkiye Cumhuriyeti'ni alenen aşağılamak, terör örgütü propagandası yapmak, Türk milletini, Cumhuriyet'i ve TBMM'yi alenen aşağılamak, Cumhurbaşkanı'na hakaret, devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılamak, terör örgütü PKK propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret, 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'a muhalefet, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet, hakaret, suç işlemeye alenen tahrik, kanunlara uymamaya tahrik, kamu görevlisinin aleyhine iftira, suç işlemeye tahrik ve suç işlemeye azmettirme, devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya teşebbüs.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ: Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, terör örgütü propagandası yapmak, suç işlemeye alenen tahrik, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, devletini, yargı organlarını, askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama, devletin birliğin ve ülke bütünlüğünü bozma, suçu ve suçluyu övmek.

HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü: Halkı askerlikten soğutma, terör örgütü propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, askeri yasak bölgelere girmek, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs.

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik: Terör örgütü propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suç ve suçluyu övmek, askeri yasak bölgelere girmek.

TERÖRİST CENAZESİNE KATILDILAR

HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak: Terör örgütü propagandası yapmak. Ayrıca Irmak, güvenlik güçlerinin operasyonunda etkisiz hale getirilen bir teröristin cenazesini morgdan alarak cenaze törenine katılmıştı.

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan: Terör örgütü propagandası yapmak. Zeydan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör örgütü PKK'ya yönelik başlattığı hava saldırılarına ilişkin, 26 Temmuz'da yapılan protesto yürüyüşünde, "PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar." demişti.

HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken: Suçu ve suçluyu övmek, terör örgütü propagandası, örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek, Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını alenen aşağılamak.

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder: Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet, suç işlemek amacıya örgüt kurmak, silahlı terör örgütüne üye olmak, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik.

HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir: Terör örgütü propagandası, silahlı terör örgütüne üye olmak, suç işlemeye tahrik etmek.

HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım: Terör örgütü propagandası, suçu ve suçluyu övmek.

HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan: Örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek.



YURT DIŞINDA OLDUKLARI BELİRLENDİ

Hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında olduğu belirlenen HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız: Terör örgütü propagandası yapmak, terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suçu ve suçluyu övmek, silahlı terör örgütüne silah sağlamak.

Hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında olduğu belirlenen HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk: Terör örgütü propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik, suçu ve suçluyu övmek.

Öte yandan, Hezer, 28 Ağustos'ta Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde bir polisin şehit edildiği saldırının ardından çıkan çatışmada ölü ele geçirilen terör örgütü mensubu Sıdıka Yıldız'ın, Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katılarak, tabutunu taşımıştı. Hezer, ayrıca 17 Şubat'ta Ankara Merasim Sokak'ta asker ve 29 sivilin şehit olduğu bombalı terör saldırısını düzenleyen canlı bomba Abdulbaki Sömer için kurulan sözde taziye çadırını ziyaret etmişti.

Haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer ve HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ile ilgili süreç ise devam ediyor.

ZİYA PİR SERBEST BIRAKILDI

Terör soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Pir'in, "terör örgütü propagandası, silahlı terör örgütüne üye olmak ve suç işlemeye tahrik etmek", Yıldırım'ın ise "terör örgütü propagandası, suçu ve suçluyu övmek" suçlarından haklarında soruşturma açılmıştı.

SEBAHAT TUNCEL DE GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile bazı HDP’li vekillerin Diyarbakır Adliyesi’ne getirilmesi nedeniyle bir grup partili, adliye çevresinde toplandı. Polis, aralarında DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel ile HDP Milletvekili Sibel Yiğitalp’ın da bulunduğu gruba sık sık dağılmaları yönünde uyarı yaptı. Ancak grup uyarılara aldırış etmezken, polis, Tuncel ile yaklaşık 10 partiliyi gözaltına aldı.

Milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Kasım 2016, 16:39   #2
Çevrimdışı
No1
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




iyi oldu hak ettiler.

__________________
Dayan Rüsva Etme Beni
 

Alt 04 Kasım 2016, 16:50   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




Meclisten temizlenmeli bu karaktersizler.

 

Alt 04 Kasım 2016, 17:20   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




MecLise girmeLerine izin veren kim..?
Yada soyLe diyim MecLise Sokan Kim..?

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 

Alt 04 Kasım 2016, 17:34   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




Meclise sokan, şimdi içeri sokuyor sen ona bak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 04 Kasım 2016, 18:16   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




Ne komik bi cevap..:-))

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 

Alt 04 Kasım 2016, 18:31   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




ben cevap vereyim meclise sokan benim kürt halkım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sebep haklarının savunulduklarını bu ülkede azınlıkmış gibi gösterilmeleri, benim yengem de kürt urfalı annesi arap babası kürt ve 10 numara insanlar.Bu haysiyetsizler yüzünden bu duruma giriyolar.ki o demirtaş dediğin adam müsvettesi ermeni doğumludur. PKK yı adamlar P ke ke diye söylüyor neden peki ? sırf türkler ile aynı kelimeyi kullanmamak için... farklı saflardayız diyolar bi nevi.. Adaletin çok geç kalınmış bir kararıdır. . .

__________________
Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal...
 

Alt 04 Kasım 2016, 20:46   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




Rabbim o karaktersizleri helak etsin ve bizlerinde doğru yoldan şaşmamasını nasip etsin.

 

Alt 04 Kasım 2016, 21:48   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




Yok biz kendi ayagimizla gitmeyiz. Yok kolay değil o işler. Bir atarlar bir giderler. Sen kimsin ln dingil? Adamı attığın tweet gibi ağlatırlar. Bkz: zorla.

'Diyarbakırda evimde zorla gözaltına alınma kararı ile emniyet yetkilileri kapımdalar. @hdpdemirtaş

O degil de, yılların Amed'i iki değnek gorunce Diyarbakır oldu ya la. ;d

Geç oldu ama temiz olsun umarım.

__________________
nırım rım.
 

Alt 05 Kasım 2016, 09:58   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HDP'li üç vekil tutuklandi




HDP'nin oyları PKK'nin bombalarına dönüştüğün de. HDP'nin neden mecliste kalması gerektiğini anlarsınız.

6 milyon insanı 2 saatte cezaevine tıkayan bir diktatörya öyle rahat rahat 2023 hayalleri kuramasın zaten.

 

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
vekil PySSyCaT Osmanlı Türkçesi Sözlüğü 0 08 Ekim 2014 18:58
Sevgilisini öldüren kadin tutuklandi ! Estela Haber Arşivi 0 25 Temmuz 2013 12:07
El-vekil Ein Esmâ-Ül Hüsnâ 0 10 Haziran 2011 14:11