IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2019, 08:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a çağrı




Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a çağrı: Tebrik edilmeyi bekliyorum

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Ekrem İmamoğlu kameraların karşısına geçerek, İstanbul genelinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından asıldığını söylediği Binali Yıldırım'ın kazandığını ifade eden "Teşekkürler İstanbul, gönül belediyeciliği kazandı" afişleri hakkında konuştu. İmamoğlu, Binali Yıldırım'a kendisinin kazandığını ima ederek, "Tebrik etmesini iyi bilirim ama tebrik edilmeyi de bekliyorum." ifadelerini kullandı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Ekrem İmamoğlu kameraların karşısına geçerek İstanbul genelinde asılan "Teşekkürler İstanbul, gönül belediyeciliği kazandı" afişlerini eleştiren bir açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması;

Anadolu Ajansı görevini yapmamıştır. Dünya bizi izliyor. Bu süreci kötü yönetmiştir. Biz verilerimizi paylaştık. Ama ne yazık ki İstanbul'un sokaklarına, caddelerine, üst geçitlerine "Teşekkürler İstanbul, gönül belediyeciliği kazandı" diye afişler asıldı. Yetkisiz insanlar gariban insanları kötü emellerine dahil etmekte. Ben bu işlemleri yapan siyasi irade kimse onlar hakkında da şikatte bulunacağımı belirtiyor ve onları kınıyorum.

Halen yüksek seçim kurulundan biz bilgi alıyorsak basın kuruluşlarının da alamayacağını düşünmüyorum. Şu anda hala başka bir siyasi parti kazanmış gibi bir durum var. Tüm bu söylediklerim 16 milyon insanın hakkını aramaktır. Genel merkezin sistemi üzerinden bütün sandıkları girmiş durumdayız. 1 sandık hariç 4 milyon 169 bin 206 benim adıma kullanılan oy sayısı, rakibimize kullanılan oy 4 milyon 141 bin 179 yani aradaki fark 28 bin 27'dir.

Yüsek Seçim Kurulu da bizim oylarımızı teyit etmek üzeredir bunu gözlemliyoruz. Sıkı takipteyiz. Muhtemelen ben şu an buradayken bile ciddi sayıdı oyu sisteme girdiğini tahmin ediyorum. Dolayısıyla 253 sandığın girişini de takip edeceğiz.


Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'un çeşitli yerlerine asılan afişlerinde Sayın Binali Yıldırım'ın isim ve imzası görülmektedir. Ben kendisinin yerinde olsam bu surece müdahale ederdim. Ben kendisini tebrik ederdim. Tebrik etmesini iyi bilirim ama tebrik edilmeyi de bekliyorum.

Mynet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çağrı, ekrem, imamoglu, yıldırıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul Büyükşehir Belediyesini İmamoğlu mu Yıldırım mı alır? yaSmin Haftanin Polemigi 17 01 Nisan 2019 07:56
İmamoğlu'ndan Yıldırım'ın 'Kazandık' Açıklamasına İlk Yorum: Ayıplıyorum CLasS Haber Arşivi 0 01 Nisan 2019 00:08
Ekrem İmamoğlu: Yüzde 53,2 Oy CLasS Haber Arşivi 3 31 Mart 2019 23:21
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı oMeN Haber Arşivi 0 31 Mart 2019 16:42
Başbakan Binali Yıldırım CLasS Haber Arşivi 0 08 Ocak 2018 22:35