IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2019, 08:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'da seçim muamması




İstanbul'da seçim muamması! AK Parti ve CHP'den kafa karıştıran açıklamalar!

31 Mart yerel seçim sonuçlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yarışında belirsizlik devam ediyor. Ekrem İmamoğlu kameraların karşısına geçerek AA'nın açıklama yapmamasına eleştirilerde bulundu. İmamoğlu İstanbul'daki yarışı kendisinin kazandığını duyurdu. Aynı dakikalarda AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak yaptığı açıklamada ise "Bizim yapmış olduğumuz veri girişiyle 3 bin 870 oy farkıyla İstanbul'da seçimi kazandık." açıklamasında bulundu.

İstanbul'da seçim sonucu merakla beklenmeye devam ediyor. AA'nın ve YSK'nın açıklamaları merakla beklenirken Ekrem İmamoğlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak peş peşe kamera karşısına geçti.
Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, dünyanın İstanbul'daki seçim sonuçlarını izlediğini belirterek, tüm yetkilileri göreve davet ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da açıklamalarını hatırlatan İmamoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanının ifadelerini dinledik. Ben kendilerinin de aslında aslında sorumluları davet ettiğini düşünüyorum, verdiği büyükşehir sayısına, diğer birtakım ipuçlarına bakılırsa Sayın Cumhurbaşkanının bile bu sorumluluğa ilgili kişileri davet ettiklerini düşünüyorum. Dolayısıyla biz bu süreci sabırla, bütün yetkili arkadaşlarım burada, hem ilçe seçim kurullarında hem ilçe başkanlıklarında nöbet tutarak süreci devamlı takip ediyor olacağız. Asla vazgeçmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bir oyun dahi haksız bir şekilde bir tarafa yazılmasını istemediklerini ve bunun için mücadele ettiklerini aktaran İmamoğlu, "Şu anda girişi yapılmayan genel merkez sistemimizde sadece 7 sandık vardır. 7 sandığın girilmediği haliyle sayıları okuyorum; şahsıma çıkan oy 4 milyon 167 bin 752, rakibimizin aldığı oy 4 milyon 139 bin 833'tür. Aradaki fark 27 bin 919'dur. Kalan 7 sandığın toplam oy potansiyeli ise hiçbir geçersiz oy olmaksızın 2 bin 100'dür." şeklinde konuştu.

İmamoğlu, süreci ısrarla takip edeceklerini sözlerine ekledi.

AK PARTİLİ ŞENOCAK: 3 BİN 870 OY FARKIYLA İSTANBUL'U KAZANDIK
Ekrem İmamoğlu'nun açıklama yaptığı dakikalarda AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da kamera karşısına geçti.


AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul'da yaklaşık 3 bin 870 oy farkıyla seçimi kazandıklarını söyledi.

Şenocak, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, il başkanlığı olarak bu saatlere kadar olan çalışmalarda kendi sistemlerine göre tüm veri girişlerini tamamladıklarını belirterek, burada yaklaşık 290 binin üzerinde de geçersiz oy bulunduğunu ifade etti.

Bu geçersiz oyların büyük bölümünün önde oldukları ilçelerde bulunduğunu dile getiren Şenocak, "İlgili arkadaşlarımız itirazlarını yapacaklardır. Bizim şu anda yapmış olduğumuz veri girişlerinden sonra, yaklaşık 3 bin 870 oy farkıyla İstanbul'da seçimi kazandık. Hayırlı uğurlu olsun. Seçim sonuçlarımızın İstanbul'umuza ve Türkiye'mize hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Mynet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
istanbul, muamması, secim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son dakika: İstanbul seçim sonuçları gelmeye başladı.. İşte İstanbul oy oranları ve ilk sonuçlar yaSmin Haber Arşivi 1 31 Mart 2019 20:18
Binali Yıldırım istifa etmezse İstanbul'daki seçim iptal edilebilir iddiası! Allecra Haber Arşivi 2 11 Ocak 2019 10:54
Genel Seçim'in yapılacağı 7 Haziran'da İstanbul'da 40 bin polis görev yapacak Lucifer Haber Arşivi 0 27 Mayıs 2015 12:53
Sfenks Muamması Vesaire Esrarengiz Olaylar 0 15 Aralık 2014 01:00
İstanbul'da seçim sonuçları açıklandı yaSmin Haber Arşivi 0 03 Nisan 2014 15:48