IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2019, 14:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son dakika... Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son dakika... CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında açıklamada bulundu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, partilerinin genel merkezinin sistemi üzerinden bütün sandıkların girildiğini belirterek, "Bir sandık hariç benim adıma oy kullanan vatandaşların sayısı, 4 milyon 169 bin 206. Rakibimizin aldığı oy, 4 milyon 141 bin 179. Yani aradaki fark 28 bin 27." dedi.

İmamoğlu, partilerinin genel merkezinin sistemi üzerinden bütün sandıkların girildiğini ve sadece bir sandıktaki tutanakta eksiklik olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: "Bir sandık hariç 4 milyon 169 bin 206, benim adıma vatandaşların kullandığı oy sayısı. Rakibimizin aldığı oy, 4 milyon 141 bin 179. Yani aradaki fark 28 bin 27. Bu fark bizim seçimi kazandığımızın verisidir. Tüm vatandaşlarımıza duyuruyorum. Şu anda Yüksek Seçim Kurulu'nun yüzde 99,18 oranında sandık girişi yapılmıştır. 253 sandık girişi devam etmektedir. Bakırköy, Esenyurt, Maltepe, Bahçelievler, Beylikdüzü gibi halen giriş devam eden, oranları konusunda da üst seviyede orana sahip olduğumuz ilçelerin sandıkları söz konusudur. Yüksek Seçim Kurulu'na göre şahsım adına atılan oy sayısı, 4 milyon 136 bin 647, rakibimize verilen oy ise 4 milyon 109 bin 230'dur. Oradaki fark da şu an için 27 bin 417'dir. Aslında Yüksek Seçim Kurulu da bizim oylarımızı teyit etmek üzeredir."

"BİZİM VERİLERİMİZE ÇOK YAKIN"

Türkiyemizde böyle bir katkıda bulunması yüreğimize su serpti, YSK'ya teşekkür ederim. YSK'nın son verilerine göre 16 sandık kalmıştır. Yüzde 99.95'i girilmiştir. 4 milyon 63 bin 188'dir, aradaki fark 25 bin 155'tir. Elde ettiğimiz veriye çok yakın farktır.

Biz de ıslak imzalı tutanaklı tutanaklarımızı girdik. Sonucun bu kadar yakın olması ne kadar sağlam bir veri tabanına sahip olduğumuzun bir göstergesi. Başka genel başkanıma MHK'ya, sorumlu arkadaşlara, İstanbul gönüllülerine, yol arkadaşlarıma, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ortaya koyduğumuz sonucu YSK'nın teyit ediyor olması bizi mutlu etmiştir.

Sonuçla ilgili kritik bir durum var, bunu söylemeliyim. Geçersiz oylar üzerinden AKP üyelerinin bir açıklaması oldu. Altını çizmek istiyorum.

2018 Haziranı itibariyle bir süreci vardır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi...

İstanbul'un ihtiyaçlarını karşılamak adına hızlıca tüm kurumlarla işbirliği yapmak istiyoruz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de dün yapmış olduğu, 1 oyla bile kazanmanın önemli olduğu yönünde açıklamasına katılıyoruz, biz 26 bin farkla kazanmış bulunuyoruz, Bahçeli'nin açıklamalarına teşekkür ederim.

Türkiye'yi, vatandaşımızı düşünerek sükunet ortamı yaratılmak adına, herkesle konuşarak, uzaklaşarak bir süreç yönettiğimizi düşünüyorum, bu da beni çok mutlu etmektedir. Bu mutluluğuma katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, kadınından erkeğine herkese teşekkür ederim. Günün sonunda aileme teşekkür ederim, hep yanımda oldular. Beylikdüzülü hemşehrilerime teşekkür ederim, her zaman yanımda oldular. Bu süreç artık toparlanmalıdır, toparlanmıştır. İnanıyorum ki, İstanbul'un sonucu olgunlaşmıştır.
Haberturk

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
haberler, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SON DAKİKA... YSK'dan açıklama: İstanbul seçim sonuçlarında kim önde? (Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu yarışında son duru yaSmin Haber Arşivi 1 01 Nisan 2019 11:05
Son Dakika:YSK Başkanı Güven: Ekrem İmamoğlu önde SimHa Haber Arşivi 0 01 Nisan 2019 10:25
Ekrem İmamoğlu'ndan afiş açıklaması yaSmin Haber Arşivi 0 01 Nisan 2019 08:56
Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a çağrı Swat Haber Arşivi 0 01 Nisan 2019 08:33
Ekrem İmamoğlu: Yüzde 53,2 Oy CLasS Haber Arşivi 3 31 Mart 2019 23:21