IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2019, 13:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! Çok kuvvetli olacak.. Bugün hava nasıl olacak?




Meteoroloji'den son dakika hava durumu ile ilgili yeni uyarılar gelmeye devam ediyor. Nisan ayının ilk günleri hava sıcaklıkları mevsim normalleri altında seyrediyor. Bu sabah saatlerinde İstanbullular sisli ve kapalı bir havaya uyandı. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi bir kaç metreye kadar düştü. Meteoroloji'den gelen yeni uyarılara göre yurdun bazı bölgelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. İşte bölge bölge tüm yurtta hava durumu raporları ve detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika hava durumuna göre yurdun büyük kesiminde serin ve yağışlı hava etkili olacak. Sabah saatlerinde gelen bilgilere göre Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. İstanbul'da etkili olan sis görüş mesafesini düşürürken sürücüler zor anlar yaşadı. Peki bugün hava nasıl olacak?

Ülkemiz geneli parçalı ve çok bulutlu; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batman, Bitlis, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Batman, Bitlis, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin hafif olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin güneybatısı ile Iğdır çevrelerinde yağmur, kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzeydoğu kesimlerde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yağışların; akşam saatlerinde Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Sabah

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Nisan 2019, 14:29   #2
Çevrimdışı
No1
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! Çok kuvvetli olacak.. Bugün hava nasıl olacak?




AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kiş geri geldi

 

 

Etiketler
guncel haberler, hava durumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! Sağanak yağışlar geliyor... Bugün hava durumu nasıl? yaSmin Haber Arşivi 1 27 Ağustos 2018 12:47
Hava durumu nasıl olacak? Temmuz ayı için Meteoroloji'den son dakika sıcaklık açıklaması Sanem Haber Arşivi 7 02 Temmuz 2018 22:36
Seçim günü hava nasıl olacak? Meteoroloji’den en son hava durumu tahminleri… Sanem Haber Arşivi 1 20 Haziran 2018 16:37
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli fırtına uyarısı! Hava durumu nasıl olacak? yaSmin Haber Arşivi 0 14 Şubat 2018 12:09
Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı (Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?) Lucifer Haber Arşivi 5 26 Haziran 2015 11:02