IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2019, 12:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul’da 26 saat trafik çilesi




Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemi sırasında Yavuz Sultan Selim Köprüsü kapalı olduğu için kamyon ve TIR'lar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanacak. İstanbul'da trafik yükü iki köprünün üzerinde olacak. Mega şehirde 26 saat trafik çilesi yaşanacak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul Havalimanı’na taşınma süreci 5 Nisan'da gece saat 03.00'da başlayacak. 6 Nisan gecesi saat 23.59'da tamamlanacak. Toplam 45 saat sürecek olan taşınma işlemi sırasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, havalimanının taşınma sürecinde kapatılacak yollar hakkında bilgiler verdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Atatürk Havalimanı ile Mahmutbey Batı Kavşağı istikameti 5 Nisan’da saat 22.00 ila 6 Nisan saat 23.59’da 26 saat trafiğe kapatılacağını söyleyen Turhan, “Mahmutbey Batı Kavşağı ile İstanbul Havalimanı istikameti 5 Nisan saat 22.00 ile 6 Nisan saat 10.00 arası 12 saat trafiğe kapalı olacak. İstanbul Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasındaki Kuzey Marmara Otoyolu ile Basın Ekspress yolu, Mahmutbey batı kavşağı ile Yeşilköy havuzlu Kavşağı istikametinde 6 Nisan saat gece 01.00 ila 6 Nisan saat sabah 10.00'a kadar 9 saat trafiğe kapatılacak. Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun Reşadiye Kavşağı ile Yassıören Kavşağı istikametinde 5 Nisan saat 22.00 ile 6 Nisan saat 10.00 arası gidiş ve geliş yönünde 12 saat trafiğe kapatılacak. Bu yolları kullanacak olan sürücülerin alternatif yol güzergahlarını kullanmalarını önemle rica ediyoruz. İstanbullulara şimdiden anlayışlarından ve iş birliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

İKİNCİ KÖPRÜYÜ MÜ KULLANACAKLAR?

Taşınma sürecinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne giden yolların kapalı olduğu sürede, üçüncü köprüyü kullanarak Mahmutbey’e giden kamyon ve TIR’ların eski güzergahı olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanması bekleniyor. Kamyon ve TIR’ların ikinci köprüyü kullanması durumunda İstanbul trafiğinde sıkıntılar yaşanabilir.

CEZA KESİLMEYECEK
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçme zorunluluğu olan kamyon ve TIR’lar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullandıkları takdirde cezai işlem uygulanıyordu. Kara yollarından alınan bilgiye göre taşınma işlemi sona erene kadar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullananlar ceza almayacak.

Sözcü

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
trafik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tam 20 kilometrelik trafik çilesi cLaS Haber Arşivi 0 29 Ekim 2012 09:24
Trafik çilesi başladı Violent Haber Arşivi 1 18 Haziran 2012 15:26