IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2019, 21:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YSK'ya tepki: İstanbul Türkiye'ye bağlı da Balıkesir bağlı değil mi?




YSK'ya tepki: İstanbul Türkiye'ye bağlı da Balıkesir bağlı değil mi?


İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Millet İttifakı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Ok, YSK'nın çifte standart yaptığını söyledi.



İYİ Parti, Balıkesir seçim sonuçlarına olağanüstü itiraz haklarını kullarak YSK'ya başvuru yapılacağını duyurdu.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Millet İttifakı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Ok, Balıkesir seçimlerine itiraz edildiğini ancak YSK'nın yapılan itirazı reddettiğini açıkladı.

Olağanüstü itiraz haklarının olduğunu belirten İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ok, şu açıklamayı yaptı:

"İstanbul'da sadece geçersiz sayılan oylar değil, itiraz edilen diğer sandıklarda bile sayımlar yeniden yapılırken, Balıkesir'de ilçe ve il seçim kurullarına yaptığımız itirazlar kabul edilmedi. YSK'ye yaptığımız itiraz ise 2 saat içinde reddedildi. 31 Mart'ta seçim yapıldı ama İstanbul'da oylar halen sayılıyor. Böyle giderse yıl sonuna kadar sayım devam edecek. Balıkesir'de ise jet hızıyla itirazımız reddedildi. Böyle hukuksuzluk olur mu?"
Öte yandan YSK'nın İYİ Parti'nin Balıkesir seçimlerine yaptığı itirazı jet hızıyla reddetmesini de eleştiren İYİ Partili Ok, 'Adaletin tecelli etmesini istiyoruz' dedi.

"MİLLİ İRADENİN TECELLİ ETMESİNİ İSTİYORUZ"
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Millet İttifakı’nın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Ok, YSK'nın çifte standart yaptığını söyledi.

İYİ Partili Ok, yaptığı açıklamada 'Gazetelere Türkiye'de adalet aranıyor' diye ilan vereceğini söyleyerek YSK'ya tepki gösterdi.

Yaptığı açıklamasında 'İstanbul Türkiye'ye bağlı da Balıkesir başka bir ülkeye mi bağlı?' diyen İYİ Partili Ok, şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımız bile bu durumdan utanıyor. İstanbul'da halen oylar sayılıyor ama Balıkesir'de oylar sayılmıyor. Adalet bunun neresinde?"
Konuşmasında 'Biz Türkiye'nin öz evlatları değil miyiz?' ifadeleri ile YSK'ya tepki gösteren İYİ Partili Ok, şu şekilde konuştu:

"Atalarımız bu vatan için kan ve can vermediler mi? Bizlere zenci muamelesi yapılıyor. Balıkesir'de milli iradenin tecelli etmesini istiyoruz. Kim hangi partiye oy verirse versin biz adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Balıkesir bu şaibe ile beş yıl yönetilemez. Erdoğan '15 bin oy fark ile kimse kazandım' demesin diyor. Peki Balıkesir de 9 bin oy fark ne olacak? Böyle bir çifte standardın olduğu, adaletin çiğnendiği dönem ancak darbe dönemlerinde olur. Türkiye'de darbe mi oldu?"




milli gazete haberi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akp, balıkesir, iyi parti, milli irade, oy sayımı, ysk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
FT: 'Türkiye'nin geleceği iki kişiye bağlı' SeckiN Haber Arşivi 0 07 Ekim 2013 11:12
İstanbul'da 1 Yıl Ertelenen Şark Tayinleri İsteğe Bağlı Zen Haber Arşivi 0 21 Haziran 2013 13:35
* /sockwrite: 'shoutcast' Bağlı Değil (Satır 2490, nomercy.mrc) q0kh4n01 mIRC Scripting Sorunları 3 01 Ocak 2009 02:31
Eşinize Bağımlı Değil Bağlı Olun... Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 12 Mayıs 2008 19:20