IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2019, 20:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cihangir İslam: Aldığımız duyumlara göre bazı bakanlar YSK'yı arıyor




Cihangir İslam: Aldığımız duyumlara göre bazı bakanlar YSK'yı arıyor




Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, İstanbul seçim sonuçlarına yapılan itirazlar ile ilgili "Aldığımız bazı duyumlara göre bazı bakanlar YSK'yı arıyor" dedi.



Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Sputnik'ten Yavuz Oğhan'a konuşarak gündeme ilişkin açıklamalada bulundu. İslam, AKP'nin İstanbul'da yaptığı seçim itirazları ile ilgili olarak "Şu anda aldığımız duyumlar seçimde aktif rol oynayan bazı bakanların YSK üyelerini aradığı şeklinde" dedi.

KHK ile kişileri alt alta dizerek binlerce kişinin çeşitli haklardan mahrum edildiklerini şimdi de seçilme haklarının ellerinden alındığını ifade eden İslam, "Yürütmenin kararları baz olarak alınıyor, bu karar mahkemeye de götürülemiyor. Yüksek yargının verecebileceği kararı yürütme vermiş oluyor. Millet bu insanları seçmiş, siz yürütmenin kararını dikkate alıp belediye başkanlığını engelliyorsunuz. Türkiye acilen bu durumdan çıkmalı, mazbatalar başkanlara verilmelidir" açıklamasını yaptı.

AKP'nin İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi konusundaki itirazlarına ilişkin ortaya konulmuş ikna edici, hileyi çağrıştıracak kanıtların bulunmadığını belirten İslam, "Büyükçekmece olayında da insanları ikna edecek bir kanıt göremedim. İstanbul seçimleri bitmiştir. Kazanan Sayın İmamoğlu'dur"dedi.



Seçim sürecinde ve seçim sonrasında iktidarın ve medyanın kullandığı dili de eleştiren Saadet Partisi Milletvekili İslam, "Mazbata fetişizmi, seçim yoluyla darbe, varlık kuyrukları, eksi büyüme gibi bir takım kavramlar tedavüle sunuldu. Seçim, iktidarı darbesiz ve kansız değiştirmenin tek yoludur. Seçim sonuçlarını tanımaz hale gelirseniz Türkiyeyi kargaşaya, kaosa itersiniz. İktidarın bir an önce bu dilden vazgeçmesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

__________________
Al Beyin Kafana Sokarsın
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cihangir islam, saadet partili mv, ysk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cilt Tipine Göre Makyaj Bazı Seçimi daiSy Makyajın Püf Noktaları 0 06 Eylül 2016 11:54
Bekar Erkekler Nasıl Aşk Arıyor ??İşte Burçlara Göre Yanıtı N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Şubat 2012 00:07
İbn-i Sebe’nin İslâm dışı fikirleri bazı Müslümanlar arasında neden yayıldı? Kalemzede İslamiyet 0 09 Ağustos 2011 12:53