IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yüz binler akın akın maltepe mitingine gidiyor (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/818178-yuz-binler-akin-akin-maltepe-mitingine-gidiyor.html)

oMeN 21 Nisan 2019 15:15

Yüz binler akın akın maltepe mitingine gidiyor
 
Maltepe’de coşkulu buluşma | İmamoğlu alana gelmek üzere

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerine bugün saat 14:00’te Maltepe sahilindeki miting alanında yapılacak “İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”na az bir süre kaldı. İmamoğlu'nun alana yaklaştığı öğrenilirken, onu bekleyen kalabalık ise anbean artmaya devam ediyor.

İstanbullular, Maltepe’deki miting alanını yavaş yavaş doldurmaya başladı. İstanbul’un çeşitli il ve ilçelerinden gelen vatandaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Önümüzdeki beş yıl, bir belediye başkanının beş yılı değil. 16 milyon insanımızın beş yılı. Sizi onun için davet ediyorum. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14’de Maltepe’de buluşalım” daveti üzerine Maltepe’ye akın ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”na katılmak için Maltepe'ye giden gençlerin metroda hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı coşkuyla söylemesi vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Anadolu'nun her yöresinden yaptığı dans ve şovlarla “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması”na gelen binleri coşturdu.

MEHTER TAKIMI SAHNEDE

Sahnenin bir yanında mehter takımı diğer yanında Beylikdüzü Gençlik Senfoni orkestrası sahne aldı. Mehter takımının “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” marşı büyük alkış aldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Sözcü


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net