IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bardaki hesap kavgası çifte cinayetle bitti (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/818686-bardaki-hesap-kavgasi-cifte-cinayetle-bitti.html)

yaSmin 25 Nisan 2019 08:56

Bardaki hesap kavgası çifte cinayetle bitti
 
Niğde’de, arkadaşlarıyla gittiği barda hesabı fazla bulan kuaför, tartıştığı bar sahibi ve çalışanlara kurşun yağdırdı. Bar sahibi Yıldırım ve bir kişi ölürken, 6 kişi de yaralandı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Niğde'de kuaförlük yapan 35 yaşındaki Sinan Doğan, önceki akşam arkadaşları Emrah Şahin ve Hüseyin Şahin ile birlikte, Hıdırlık mevkisinde bulunan bir bara gitti. Alkol alıp eğlenen 3 arkadaş, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında hesabı istedi. Ancak getirilen hesabı fazla bulan Sinan Doğan, garsonlara itiraz etti. Yaşanan gerginliğin ardından garsonlar Doğan'ı, barın işletmecisi Ömer Yıldırım'a yönlendirdi. Ancak itirazlarını sürdüren Sinan Doğan, bu kez de Ömer Yıldırım'la tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkaran Sinan Doğan, Yıldırım ve bar çalışanlarına kurşun yağdırdı. Kurşunlara hedef olan Ömer Yıldırım (40) ile barda çalışan Serdar Altın (41), Yasin Can (19), Murat Duyar (41), Fatih Vezir (36) ve Fatih Akpınar (23) yaralandı. Sinan Doğan ve arkadaşları ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini yaptıkları yaralılara hemen Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak ağır yaralanan Ömer Yıldırım ve Serdar Altın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

GÖZALTINA ALINDI
Diğer yaralıların tedavisi sürerken, durumu ağır olan Fatih Vezir'in hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Sinan Doğan ile arkadaşları Emrah ve Hüseyin Şahin ise kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
sABAH

Feronia 25 Nisan 2019 08:58

Cevap: Bardaki hesap kavgası çifte cinayetle bitti
 
Tasidigi silahlar?
Kimse bos gezmiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net