IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bilişim 500 Araştırması na Başvuru İçin Son Hafta! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/818760-bilisim-500-arastirmasi-na-basvuru-icin-son-hafta.html)

Mylife 25 Nisan 2019 19:59

Bilişim 500 Araştırması na Başvuru İçin Son Hafta!
 
Türkiye nin en önemli sektörel araştırmalarından olan Bilişim 500 - İlk Beş Yüz Bilişim Şirketi Araştırması için başvuru sürecinde son haftaya girildi. Başvurular, 3 Mayıs gününe kadar yapılabilecek. Araştırma, yerli ve uluslararası bilişim şirketlerinin yanı sıra Anadolu da faaliyet gösteren bilişim firmalarına yönelik yeni başlıkları da bünyesinde barındırıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BThaber adına M2S tarafından gerçekleştirilen Bilişim 500 Araştırması, ülkemizde bilişim sektörünün durumunu ve gelişimini anlamak adına 20 yıldır önemli veriler ortaya koyuyor, şirketlerin kendi performanslarını ve rekabetteki konumlarını görmelerine yardımcı oluyor.
Türkiye bilişim sektörünün gelişimini gözler önüne sermesi ve yeni şirketlerin açığa çıkarılması adına en önemli veri kaynağı kabul edilen Bilişim 500 araştırmasına katılmak isteyen firmalar, bilisim500.com adresinde yer alan başvuru butonuna tıklayarak, ilgili formu doldurarak listede yer almak için başvurularını yapabiliyor. Araştırmanın sonuçları, 04 Temmuz Perşembe akşamı düzenlenecek bir törenle açıklanacak. Bu yıl ki araştırma kapsamında 1000 den fazla firmanın veri paylaşması bekleniyor.
Son birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da ilk 500 listesinde büyüklük ve ciro olarak yer alamayan ancak kendi alanında veya bölgesinde güçlü konumda olan şirketler, genç şirketler ve Anadolu firmaları, Plus adı altında araştırmada kendilerine yer bulabilecekler. Kendi kulvarındaki firmalarla yarışarak Plus tablolarında kendilerini gösterebilme şansı elde eden şirketler de Bilişim 500 kapsamında ödüllendirilecekler. Plus tablolarında geçen yıl IoT ve M2M i şeklinde olan sıralamaya bu yıl Yapay Zeka da eklenerek ölçülmesi hedefleniyor.
Anadolu şirketleri için özel kategoriler

Araştırmada Anadolu şirketlerinden gelen verilerden oluşan kategoriler yer alıyor. Üç yıldır gelişerek ilerleme kaydeden yeni kategoriler ve iller bazında tablolar ile daha çok veri sıralaması yapılabiliyor. Beşten fazla şirket bilgisinin yer aldığı illerin sıralama tabloları oluşturuluyor. Bu şirketlerin net satış gelirleri Bilişim 500 sıralamasına girecek seviyede olmadığı durumlarda şirketler Anadolu tablolarında verileri ile yer alabiliyor.
Türkiye bilişim sektörünün gelişimini, eğilimlerini ve beklentilerini ortaya koyması açısından benzersiz bir değere sahip Bilişim 500 araştırması, sektörün en önemli ve tek aynası olarak algılanmasının yanı sıra bilişim şirketleri ile kamu ve özel sektör alımlarında bir referans olarak kullanılıyor. Araştırma ayrıca Türkiye de yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcıya ve iş birliği yaratmak isteyen şirketlere önemli rehberlik görevini yürütüyor.

Kaynak: (Hurriyet)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net