IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, YSK Açıklaması. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/820082-chp-genel-baskani-kilicdaroglu-ysk-aciklamasi.html)

Mylife 07 Mayıs 2019 19:01

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, YSK Açıklaması.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, YSK ÜYELERİNİ YUHALATTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı’nda YSK üyelerini hedef aldı. Yargı süreci sonunda bağımsız bir şekilde karar vermesi gereken YSK üyelerini "çete" olarak niteleyen Kılıçdaroğlu üyelerin adlarını ve soyadlarını okuyarak yuhalattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın İstanbul kararı sonrası yaptığı bir açıklamada Kılıçdaroğlu, YSK hakimleri için "Çete mensubu" benzetmesi yaparak üyeleri yuhalattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul kararı hakkında değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, 4'e karşı 7 oyla kararı kabul eden YSK hakimlerine "Çete mensubu" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Sandık kurullarının oluşumunda bir hata var dediler. Sandık kurullarını biz oluşturmadık, AK Parti de oluşturmadı. Daha önceki seçimlerde de yaptılar. İtiraz yoktu. Bunların değişmesi lazım dediler. Bunu gerekçe gösterilerek verilen mazbatayı iptal ettiler. Hakim dediğin adam satılık adam değildir. Hakim dediğin kişi siyasi baskılara boyun eğmez. Vicdanıyla adaletle karar verir. Adaletin olmadığı bir devlet ayakta kalamaz. Devletin temeliyle oynadılar. 7 tane hakim aracılığıyla yaptılar. Kumpası CHP yapmadı, onu anlamışlar. Bu işte bir gariplik var onun için itiraz ediyoruz diyorlar. Ne oluyor peki? Oturuyorlar YSK içindeki 7 çete mensubu hakim iptal karar veriyorlar. 7çete mensubu arka kapıdan AK Parti'nin belirli çevreleriyle diyalog kurarak seçimi iptal ediyorlar."


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net