IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İmamoğlu: "Gerçek mağduriyet 16 milyon insanın mağduriyetidir" (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/820382-imamoglu-quotgercek-magduriyet-16-milyon-insanin-magduriyetidirquot.html)

Coder 10 Mayıs 2019 18:14

İmamoğlu: "Gerçek mağduriyet 16 milyon insanın mağduriyetidir"
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İmamoğlu, cuma namazını Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kıldı. İmamoğlu'na CHP'li Muharrem İnce de eşlik etti.
Cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Asıl mağdur olan benim. 31 Mart'ta gasp edilen oyların hesabını 23 Haziran'da soracağız." açıklamasını, "Bir daha karşılaştığınızda sorun acaba kendi söylediklerine kendisi inanıyor mu diye. Ben inandığını düşünmüyorum. Neyin gasbı, hangi gerekçe? Millet görüyor zaten. Onun için bence şu an söylediklerine kendisi de inanmıyordur. Belki aday olmakla mağdur olmuş olabilir." şeklinde değerlendirdi.


İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına asılan "TC" tabelasına ilişkin eleştirisine yönelik soru üzerine, "Ramazan ayında büyük günahlar vardır. Şirk koşmak, gıybette bulunmak, yalan konuşmak, emek hırsızlığı yapmak, çalmak ve iftira atmak gibi. Allah iftiradan korusun, iftira edenlerden de korusun bizi, herkesi. Türkiye Cumhuriyeti konusundaki hassasiyetimizi, Cumhuriyete olan bağlılığımızı, inancımızı, her yerde ifade edilmesi noktasındaki çabamızı verdiğimiz her mücadelede herkes biliyor. Bu işlerle uğraşıp kamuoyunu meşgul etmesinler." diye konuştu.

Kaynak : DHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net