IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   AKP'li vekil Yayman'dan terörist başı Abdullah Öcalan açıklaması (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/820795-akpli-vekil-yaymandan-terorist-basi-abdullah-ocalan-aciklamasi.html)

Chen 15 Mayıs 2019 06:38

AKP'li vekil Yayman'dan terörist başı Abdullah Öcalan açıklaması
 
AKP'li vekil Yayman'dan terörist başı Abdullah Öcalan açıklaması


AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İmralı'da tutuklu bulunan terörist başı Abdullah Öcalan'ın "Sekiz yıldır görüşme yoktur ifadesi doğru değildir" diyerek "zaman zaman avukatıyla görüşüyor" dedi.



TBMM Genel Kurulu'nun bugünkü oturumunda AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, HDP'nin verdiği önerge sonrası terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu. Yayman, "İmralı'da Öcalan'la görüşme meselesinin uzun zamandır devam ettiğini" açıklayarak "Sekiz yıldır görüşme yoktur' ifadesi doğru değildir" dedi.

Genel Kurul'da konuşan Yayman, HDP'lilerin sözlerine karşılık "Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki değerli arkadaşlar, İmralı Adası'nda Abdullah Öcalan'la görüşme meselesi uzun zamandır devam ediyor. Bu görüşmeler..." açıklamasında bulunarak Öcalan ile ilgili şöyle konuştu:

"Sizin söylediğiniz rakamlar doğru değil, bu rakamları çok net olarak ben sizlere yazılı olarak da ifade edebilirim. Burada, Abdullah Öcalan'ın zaman zaman, kendi talebiyle, avukatlarıyla görüşmek yerine ailesiyle görüşme talebinin olduğunu biliyoruz, zaman zaman avukatlarıyla görüşme var… Ama "Sekiz yıldır görüşme yoktur." ifadesi doğru değildir. Bunları siz de biliyorsunuz ve bu konuda Hükûmetimizin sürekli teması var, arayışları var, bu konuyla ilgili yapılan çalışmalar var."




Milli gazete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net