IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2019, 05:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhuriyet: Erdoğan, 'Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi




Cumhuriyet: Erdoğan, 'Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi



Cumhuriyet'te yer alan haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Mideye değil artık buraya (kafasını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle. Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor" dediği ileri sürüldü.

Cumhuriyet'te "Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleri ile yaptığı toplantıda ilginç açıklamalar yaptı" başlığıyla yayımlanan haberde, "Erdoğan’ın hafta sonu İstanbul’da hafta başında da Ankara’da yaptığı toplantılarda İstanbul seçimleri masaya yatırıldı" bilgisi verildi.



Emine Kaplan imzasıyla yayımlanan ve kulislere dayandırılan haber, şöyle devam etti:
"Bir süredir 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun YSK’nin İstanbul seçimlerini iptal kararına yönelik eleştirilerine tepki gösteren Erdoğan’ın İstanbul’da milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatla yaptığı toplantıda, bu iki ismin kendisiyle ilgili 'sancısı' olduğunu söylediği öğrenildi.

Abdullah Gül’ün partinin kurucu üyesi olmadığını, Davutoğlu’nun da Gül’ün danışmanı olduğunu kaydeden Erdoğan, 'Benimle ilgili karnında sancısı olanlar başını çıkardı ortaya' dedi.

SULTANBEYLİ ÖRNEĞİ

23 Haziran seçiminde Kürt kökenli seçmenden oy alınabilmesi için bir şeyler yapılması gerektiğini yönündeki görüş üzerine Erdoğan, 'Sultanbeyli’de ne kadar oy aldınız? Oysa oraya ne kadar hizmet yapıldı. Ama onlar yüzde 15 oy aldılar. Sultanbeyli’ye o kadar hizmet yaptın, Kürtler ne yaptı, o kadar oy çıktı oraya' dedi.


İktidarları döneminde yaptıkları hizmetlerle ilgili örnekler veren Erdoğan’ın, 'Mideye değil artık buraya (kafasını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle. Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dediği belirtildi.
Bakanlara ulaşamamaktan ve taleplerini iletememekten şikâyetçi olan bazı milletvekilleri de, bakanların eskiden olduğu gibi nöbet usulü Meclis’e gelmelerini önerdi. Grup yönetimi, bu konuda bir çalışma yapılabileceği bilgisini verdi."



alıntı

__________________
Al Beyin Kafana Sokarsın
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cb erdoğan, iktıdar, karnını doyuruyoruz, oy vermıyorlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Almanya yine Merkel dedi! SeckiN Haber Arşivi 0 23 Eylül 2013 09:45