IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   72 saattir haber yok (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/821103-72-saattir-haber-yok.html)

eiffel65 18 Mayıs 2019 12:13

72 saattir haber yok
 
Kaynak: bursadabugun.com



Bursa'da ağaç kesmek için ormana gitti, 3 gündür haber alınamıyor


Bursa'nın Nilüfer İlçesi Kayapa Mahallesinde tek başına yaşayan İbrahim Çekmez'den(50) 3 gündür haber alamayan köylüler, evinin kapısının kilitli olduğunu gördü. Çekmez'in en son ormanlık alanda odun kestiği bölgeye giden köylüler yaşlı adama ait olduğu düşünülen kazağı bulunca durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri durumu AFAD ekiplerine bildirerek, İbrahim Çekmez'i bulmak için alarm verildi. Kısa sürede Kayapa mahallesine ulaşan ekipler, köylüler ile birlikte arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarına ara verildi

Ekiplerin arama yaptığı esnada yağışın şiddetlenmesinin ardından arama kurtarma çalışmalarına ara verildi. Havanın aydınlanmasının ardından köpeklerle arama çalışmalarının devam edileceği öğrenildi.

Kazağı ağaca asılı bulundu

Mahalleli tarafından en son tarlada ağaç keserken görülen Çekmez'den bir daha haber alınamadı. Mahallelinin de katıldığı arama çalışmalarında İbrahim Çekmez'in üzerine giydiği kazak, ağaca asılı bulundu.

İbrahim Çekmez'in kaybolmasıyla ilgili açıklama yapan Kayapa Mahalle Muhtarı Ali İhsan Dengiz," Akşam köy meydanına gittiğimde 10 kişilik bir grup vardı. Keyifler nasıl diye sorduğumda, bana keyfimiz yok 3 gündür İbrahim Ağabey'e ulaşamıyoruz demelerinin üzerine, Çekmez'in evine gittik ve kapıların kilitli olduğunu fark ettik. En son görüldüğünde köyün üst kısmında ağaç kesiyorum demiş bir kaç kişiye, bizde bunun üzerine ormanlık alana gittik ve ormanda kazağını bulduk. Bunun üzerine polise haber vererek arama çalışmaları başladı." diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net