IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da sağanak yağış başladı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/822086-meteoroloji-uyarmisti-istanbulda-saganak-yagis-basladi.html)

SimHa 25 Mayıs 2019 10:03

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da sağanak yağış başladı
 
Meteoroloji'nin günlerdir devam eden uyarılarıyla beraber bugün de yağışlar etkisini gösterdi. İstanbul'da sabah saatlerinde yer yer sağanak yağış etkili olurken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Fatih'te aniden bastıran sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Yağış nedeniyle birçok sürücü ve vatandaş zor anlar yaşadı. Fatih'te bazı yollarda su birikintileri oluştu.

MARMARA'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgedeki hava sıcaklığında önemli değişiklik olmayacak.


Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge genelinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen bölgede rüzgarın güney ve güneybatı (lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında kuvvetlice (20-40 km/s) esmesi bekleniyor.

Kaynak:Mynet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net