IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2019, 11:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Necdet Gökçınar: Gömleği çıkaran arkadaşlar bunları unutmuş




Necdet Gökçınar: Gömleği çıkaran arkadaşlar bunları unutmuş



Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, "İnandığımız dava uğruna buradayız" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, KRT TV ile FOX TV’ye konuk oldu. KRT TV’de Gazeteci Serdar Akinan’ın sunduğu ‘Ne Oldu?’ programının ardından FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu olan Gökçınar İstanbul’daki sorunları ve çözümlerini anlattı. İsraf, yolsuzluk ve ekonomik konularda görüşlerini paylaşan Gökçınar, hükümetin gideceğini anladığı için telaşlı davrandığını söyledi.

Necdet Gökçınar, gazeteci Serdar Akinan’ın KRT TV ekranlarında yayınlanan ‘Ne Oldu?’ programına ve FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu ‘Çalar Saat’ programına konuk oldu. AKP ve CHP adayının zihniyetinin aynı olduğunu ifade eden Gökçınar, adaylığını çekmesi yönünde aldığı telefonlara, “Biz inandığımız için adayız, inandığımız dava uğruna buradayız. Gömleği çıkaran arkadaşlar bunları unutmuş” cevabını verdi.



“İSRAFIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”
İsraf konusuna dikkat çeken Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Gökçınar, “Bugün İstanbul’da dehşet bir israf var. ‘Hizmetin israfı olmaz’ pankartı asmışlar. İsraf yapmadıklarını anlatırken bile israf ediyor. Her köprüye, her köşeye pankartlar asıyorlar. Bu pankartlar haftada iki kez değişiyor. Ekrem İmamoğlu asıyor, birkaç gün sonra iniyor, Binali Yıldırım asıyor. Bu pankartların metrekaresi 40 lira. Yazık günah değil mi? Bu milletin parasını harcadıkları yerlere bakın. Biz gelir gelmez hemen bunu keseceğiz, israfın önüne geçeceğiz. Belediye başkanı ‘Şunu yaptım, bunu yaptım’ diye pankart asmaz. Başkanın en güzel reklamı yaptığı hizmetlerdir” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİ DE Mİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ?”
Belediyelerdeki borç rakamlarını paylaşan Gökçınar, “İBB’nin 26 buçuk milyar lira borcu var. Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi’ni 482 milyon lira borçla bıraktı. Bakın bu arkadaşların zihniyeti aynı. O kadar programa çıktılar. Bir kez bu borçları konuşmadılar. Beraber çıktıkları programda bile ‘Ya arkadaş bu borçları ne yapacağız’ demediler. Bu sizin ve benim şahsi konusu değil. Bu milletin konusudur. Bu borçlar millete yük oluyor. Siz milleti de mi düşünmüyorsunuz? Denk bütçe nedir bilmiyor musunuz? Evde hesap kitap yaparsın. Bu kadar maaş aldım, şu kadar borcum var dersin. Ama para sizin olmadığı için hesap yapmıyorsunuz. Para vatandaşın parası diye borçlanıyorsunuz. İşte ben bunları söylediğim için TRT’deki programa çıkarmadılar. Çıkıp orada demokrasi şöleni yaptılar. İki kişilik şölen mi olur” açıklamalarında bulundu.



VATANDAŞIMIZIN RAHATLAMAYA, HUZURA İHTİYACI VAR
İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programında konuşan Milli Görüş’ün İstanbul Adayı Necdet Gökçınar, “31 Mart dönemindeki olumsuz söylemlerin insanları nasıl gerdiğini gördük. Vatandaşımızın rahatlamaya, huzura ihtiyacı var” dedi. TÜİK’in enflasyon rakamlarına yönelik manipülasyonlarını değerlendiren Gökçınar, TÜİK’in Anadolu Ajansı gibi saygınlığını yitirdiğini söyledi. Gökçınar, “TÜİK verileri az girerek Anadolu Ajansı’nın seçimlerde olduğu gibi kendi önemini, saygınlığını yitiriyor. Herkes fakirleşmiş durumda” diye konuştu.

GÖMLEĞİ ÇIKARAN ARKADAŞLAR BUNLARI UNUTMUŞ
Adaylığını çekmesi yönünde aldığı telefonları mesleğinden bir örnekle anlatan Gökçınar, “Elektronik devreler çok karmaşıktır. Bir sürü hatlar geçer. Elektriği verince o hatların arasında lambalar yanar, söner. O kadar çok lamba olduğunu o zaman anlarsınız. Ben de seçim döneminde bu lambaları çok gördüm. Hiç görünmeyen, sesi çıkmayan birçok kişi aradı. İnananların birliği için adaylığımı çekmemi, rahmetli babamın ve Erbakan Hocamızın kemiklerini sızlattığımı söylediler. Bu kemik sızlatma cümlesi de yeni çıkan bir şey. Biz inandığımız için adayız, inandığımız dava uğruna buradayız. Gömleği çıkaran arkadaşlar bunları unutmuş” dedi.


Milli Gazete

__________________
Al Beyin Kafana Sokarsın
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
milli görüş gomleği, necdet gökçınar, saadet partisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İGDAŞ'tan 'Necdet Gökçınar'ın oğlu işten çıkarıldı' iddiasına ilişkin açıklama Chen Haber Arşivi 1 11 Haziran 2019 02:28
Çözüldü Merhaba Coder Arkadaşlar Bu Koda Yardımcı olacak Arkadaşlar varmı Acaba Tinba mIRC Scripting Sorunları 5 20 Kasım 2018 20:32
Ağlamayı Unutmuş Kadınlar Ezgi Ah Kadınlar 1 01 Aralık 2011 00:44
Kendisini Unutmuş Kacak Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Eylül 2011 00:04
Bankada para unutmuş olabilirsiniz! Hayal Haber Arşivi 0 19 Nisan 2010 10:38