IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Turkhizmet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2019, 01:43   #1
Çevrimdışı
~ Ayva.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bozcaada'da Cinayet!




29.06.2019 Tarihinde ;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da ( Gelenler bilir ) Arka Deniz mevkiinde bir eğlence mekânından çıkan Ramazan Öksüz dört kişilik bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Grup Öksüz’ü yerde tekmelerle darp ederek ölümüne sebep oldu.

Bozcaadalı Kibariye ve Halil İbrahim Öksüz çiftinin çocukları olan 31 yaşındaki Ramazan Öksüz (Nam-ı diğer Abbas), dün gece 03.30 civarında Arka Deniz mevkiinde 4 kişinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışmanın ardından grup, çevredekilerden alınan bilgilere yere düşen Öksüz’ü tekmelerle darp etti.
Olayı görenler durumu polise bildirdikten sonra olay yerine polis ve ambulans geldi. Ramazan Öksüz’ün olay yerinde kalbinin durduğu öğrenildi. Yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapılan Öksüz ne yazık ki hayatını kaybetti.
Ramazan Öksüz’ün ölümüne sebep oldukları iddia edilen, ada dışından gelen ve kimlikleri henüz açıklanmayan dört kişi Bozcaada Emniyeti’nce tutuklandı.
Olayı duyan adalılar geceyi hastaneye akın ettiler. Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin de sabaha kadar hastanede bekledi.
Bugün (Cumartesi) saat 9.00 sularında ise olayı araştırmak üzere Ezine’den savcı geldi. 11.00 sularındaysa yine ana karadan Çevik Kuvvet Bozcaada Emniyet’ine intikal etti.
Ramazan Öksüz'ün cenazesi ise Bursa Adlı Tıp’a gönderildi.

29.06.2019 Tarihinde ;
Bozcaada’nın Arka Deniz mevkisinde Ramazan Öksüz'ün (31) bir eğlence mekanı çıkışında 4 kişi tarafından dövülerek öldürülmesinin ardından gözaltına alınanların sayısı 11'e yükseldi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, özel harekatın aracıyla feribota götürülüp, Çanakkale'ye sevk edildi. Gün boyu emniyet önünde bekleyen kalabalık, şüphelilerin feribota götürülmesi sırasında aracın peşinden gitti ancak gişelerde barikat kuran polis, daha ilerisine izin vermedi. Bu anlarda polis ve gruptakiler arasında kısa süreli arbede yaşandı.
MÜZİK YAYINI 23.59'DA SONA ERECEK
Bozcaada'da gerginliğe sebep olan olayın ardından Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin başkanlığında yapılan acil toplantıda, eğlence yerlerinde daha önce 01.30'a kadar devam eden müzik yayınının bundan böyle 23.59'da sona erdirileceği, yine içkili mekanların da en geç 01.30'da kapanması kararı alındı.
Ayrıca, Ramazan Öksüz'ün ölümü nedeniyle de Bozcaada'da 3 gün boyunca tüm müzik yayınlarının durması kararı alındı.

VİDEO LİNK : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

02.07.2019 Tarihinde ;

İlk mahkeme skandal bir karara imza attı!
Dört gün önce gerçekleşen Ramazan Öksüz cinayetiyle ilgili olarak bugün önce savcı, ardından da hakim karşısına çıkan 11 zanlıdan 3’ü tutuklu yargılanacak. 8 zanlı ise adli kontrol şartı ile salıverildi. Bozcaadalılar karara tepki için 23.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıyor!

Ramazan Öksüz cinayetiyle ilgili olarak 11 zanlı bugün savcı karşısına çıktı. Öğle saatlerinde başlayan ifadelerin ardından savcı mütalaasında 8 zanlının tutuklu, 3 zanlının ise tutuksuz olarak yargılanmasını istedi.
Ardından sorgu mahkemesinde hakim karşısına çıkan 11 zanlıyı dinleyen hakim sadece C.A., Ö.G. ve A.K.’nin tutuklu olarak yargılanması, diğer 8 zanlının ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanması kararını verdi. Hakimin verdiği bu karar Bozcaada’da şok etkisi yaratırken, adalılar kararı “skandal” olarak nitelendirdiler.
Üzüntü ve öfkelerini dile getiren Bozcaadalıların bugün (Salı) 23.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda verilen bu kararı protesto etmek için toplanacakları öğrenildi.
Ayrıca mahkemeya katılan Ramazan Öksüz’ün avukatlarından edinilen bilgilere göre zanlıların sekizinin darpa karıştıklarını kabul ettikleri belirtildi. Zanlıların ağız birliği içinde olduğunu ifade eden avukatların cinayet sonrasında zanlıların ağız birliği yapması ve yerdeki kanların yıkanması gibi olayları da organize ettiklerinden şüphelendikleri bir ismi de mahkemeye verecekleri öğrenildi. Avukatlar dosyayı aldıktan sonra karara itiraz edecekleri, hatta savcının da hakimin verdiği karara itiraz edeceği bilgisine ulaşıldı.

Bozcaada'lılar #bozcadaayakta hashtag'ı ile twitter ve diğer sosyal ağlar üzerinden seslerini duyurmak için #bozcaadaayakta Ramazan " ÖKSÜZ " değildir! şeklinde etkinlik başlattılar.

Konu ile alakalı tüm video ve canlı yayınlara : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkten ulaşabilirsiniz.

Kendisi çok yakın arkadaşımdı. Allah'tan rahmet, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.


Konu AppendiX tarafından (03 Temmuz 2019 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Temmuz 2019, 01:47   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bozcaada'da Cinayet!




Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

 

 

Etiketler
abbas, bozcaada cinayet, ramazan bozcaada, ramazanöksüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bozcaada'yı karıştıran cinayet ZaLim Haber Arşivi 0 01 Temmuz 2019 00:28
Cinayet romanından esinlenerek işlenen cinayet davasında sanıklara ceza yağdı AttackMan Haber Arşivi 1 22 Ocak 2018 22:12
Bozcaada betonlaşıyor mu? Desmont Haber Arşivi 0 06 Kasım 2014 22:11
Bozcaada Deniz Muharebesi Zen Tarih 0 10 Mayıs 2014 23:00