IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kadıköy'de izinsiz kayyum gösterisi yapanlar, esnafı bıçakladı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/833465-kadikoyde-izinsiz-kayyum-gosterisi-yapanlar-esnafi-bicakladi.html)

YaRen 21 Ağustos 2019 12:11

Kadıköy'de izinsiz kayyum gösterisi yapanlar, esnafı bıçakladı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İstanbul Kadıköy'de izinsiz gösteri yapan eylemciler bir esnafı bıçakla yaraladı. Polisin müdahale ettiği olaylarda 16 kişi gözaltına alınırken 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

Istanbul Kadıköy Bahariye Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, Bahariye Caddesi üzerindeki Süreyya Operası önünde üç ilin belediyesine kayyum atamasını protesto için izinsiz gösteri yapan gruba Polis dağılmaları yönünde anonslarda bulundu.

POLİS MÜDAHALE ETTİ
Polisin anonslarına rağmen dağılmayarak direnen göstericilere polis müdahalede bulundu. Polisten kaçarken yolda çöp tenekelerini deviren göstericilere bir esnaf tepki gösterdi.

ESNAFI BIÇAKLAYIP KAÇTILAR
Göstericileri kendilerine tepki gösteren esnafı 3 yerinden bıçaklayarak yaralayıp kayıplara karıştı. Olaylar sırasında 3 güvenlik görevlisi ise çeşitli yerlerinden yaralanırken, olaylara ilişkin 16 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri esnafı yaralayan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Alıntı

beston 21 Ağustos 2019 12:19

Cevap: Kadıköy'de izinsiz kayyum gösterisi yapanlar, esnafı bıçakladı
 
oç!...

kim devlete kafa tutuyorsa acımayın bu ********lere devlet çok yüz verdi!.. bu ülke de adam gibi yaşayacaksınız özgürlük adı altında dağa terorist yetiştiriyorsunuz ********ler!...

güney doğuda askerlik yapmış biri olarak orda ki halkı özgürlük adı altında nasıl alttan ateşe odun taşıdığını iyi biliyoruz!..

size bu ülkede adam gibi yaşayın dediler amma siz her gün azma politikası güdüyorsunuz!

Coder 21 Ağustos 2019 12:21

Cevap: Kadıköy'de izinsiz kayyum gösterisi yapanlar, esnafı bıçakladı
 
Dağdaki teröristle aynı bunlar vatana millete faydası yok zarardan başka bunlara acımayacaksın alacaksın içeriye ıslatıp ıslatıp döveceksin .


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net