IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Son dakika haberi... Manavgat'ta iğrenç olay! Markete giren küçük kızı taciz etti!. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/833972-son-dakika-haberi-manavgatta-igrenc-olay-markete-giren-kucuk-kizi-taciz-etti.html)

NerqiS 25 Ağustos 2019 13:11

Son dakika haberi... Manavgat'ta iğrenç olay! Markete giren küçük kızı taciz etti!.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Manavgat’ta bir market işletmecisi küçük yaştaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu gerekçesiyle jandarma ekiplerince gözaltına alındı. 48 yaşındaki market işletmecisi H.K., Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, anne C.K., 13 yaşındaki kızı M.İ.'yi 1.5 yaşındaki kardeşiyle birlikte bez almak üzere sürekli alışveriş yaptıkları markete gönderdi. Bir süre sonra aradığı markayı bulamadığını belirterek geri gelen M.İ., annesine, bir daha bu markete gitmeyeceğini, marketçinin kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Kızının söyledikleri karşısında şaşkına dönen anne C.K., kızıyla birlikte markete gelerek, market işletmecisi H.K.'ye kızına nasıl bu şekilde davrandığına dair hesap sordu. Anne C.K., jandarmayı arayarak H.K.'dan şikayetçi oldu. İşyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Jandarma, H.K.'yi gözaltına aldı. H.K., jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya cezaevine gönderildi.

Alıntı

KartaL 25 Ağustos 2019 13:17

Cevap: Son dakika haberi... Manavgat'ta iğrenç olay! Markete giren küçük kızı taciz etti!.
 
Allah islah etsin...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net