IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   hususi aracda sigara içme cezası 153 tl. hayırlı olsun :) (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/838226-hususi-aracda-sigara-icme-cezasi-153-tl-hayirli-olsun.html)

KaraDeniz 26 Eylül 2019 11:34

hususi aracda sigara içme cezası 153 tl. hayırlı olsun :)
 
Arabada sigara içmenin cezası ne kadar? Uygulama başladı işte cezalar
Polis ekipleri, farklı şehirlerde özel araçlara yönelik 'dumansız araçlar uygulaması' gerçekleştirdi. Araçlarında sigara içen sürücülere 153 TL idari para cezası kesildi.
Bursa, Tekirda, Manisa, Muğla, Tokat ve Aksaray il merkezlerinde, asayiş ve trafik ekiplerinin müşterek katılımıyla yapılan uygulamada, araçlarda sigara içilip içilmediği denetlendi.

Belirli güzergahlarda kamerayla kayıt alan polis, içinde sigara içildiğini tespit ettiği araçların plakalarını uygulama noktasındaki ekiplere bildirdi. Bu araçları durduran ekipler, sigara içen kişilere 153 TL cezai işlem uyguladı.

Ekipler, şoför ve yolculara araçlarda sigara içilmemesi konusunda da uyarılarda bulundu. Uygulamaların gün boyunca farklı bölgelerde devam edeceği öğrenildi.
Arabada sigara içmenin cezası 153 lira

Sarıyer Hacıosman Tarabya Bayırı Caddesi üzerinde uygulama noktası oluşturan ekipler, güzergah üzerinde oluşturdukları noktalarda da trafikte sigara içen sürücüleri tespit etti. Telsiz yoluyla uygulama noktasına bilgi verilmesi suretiyle, yasağı ihlal eden sürücüler tek tek durduruldu. Direksiyon başında sigarayla yakalanan sürücülere Kabahatler Kanunun 39. maddesine göre 153 lira idari para cezası kesildi. Yasaktan haberdar olmayan sürücüler, durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
“Nefes aldığım için de ceza kessinler”

Sigara içerken yakalanan ancak camdan aşağıya atan sürücü Samet Can Kaçan, “Kendi arabamda içilmesine izin verilmemesi çok saçma, bu benim şahsi aracım, kendi paramla aldığım araç. İçebilmem lazım yani. Kendi arabamda sigara içtiğim izin ceza kesiyorlarsa, nefes aldığım için de ceza kessinler de tam olsun. Gerçekten saçma, kurallara karşı saygımız sonsuz ama bunun içinde sigara yazılmaması lazım. Toplumsal yerlerde içilmemesi gerekiyor ama onun dışındakileri karışılmaması gerekir” dedi.
“Sigara içmiyorum” dedi polisin sözlerini duyunca şoke oldu

Güzergahtaki noktalarda sigara içerken yakalanan ancak uygulama noktasında elinde sigara bulunmayan sürücü Selim Koyuncu ise, “Ben sigara içmiyorum ki. Ben pek rahat edemiyorum, araç kullanırken sigara içmeyi. Şimdi içmedim, attım ama tabi ki içtim” derken, polis memurunun ilgili kanun maddesinden işlem yapacağını söylemesi üzerine sürücü Koyuncu’nun, “Ciddi misiniz?” tepkisi şaşırttı.

“Geriye doğru 3-4 tane polis vardı, hiç mi dikkat etmedin?”

Ehliyetleri ve ruhsatları alınan sürücülere 153 lira ceza kesildiği esnada sürücü Koyuncu, “Ben ta 2 kilometre geride sigara içtim. Bunu göremezler yani. Maslak ofisinin oradaydım” ifadelerini kullanırken, diğer ceza kesilen sürücü Kaçan, “Geriye doğru 3-4 tane polis vardı, hiç mi dikkat etmedin?” dedi.
Erdoğan istemişti

Geçen hafta, AK Parti MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fahrettin Altun’la bir programa giderken trafikte bir araba gördüm. İçinde çocuklar vardı ve babaları şoför koltuğunda sigara içiyordu. Böyle şey olmaz. Niye bunlara ceza verilmiyor? Özel araçlarda da sigara tümüyle yasaklanmalı" diye konuşmuştu.
Kaynak : İnternethaber

L_ 26 Eylül 2019 13:37

Cevap: hususi aracda sigara içme cezası 153 tl. hayırlı olsun :)
 
Ankarada da yazıyorlardı cayır cayır . cari acık var demekki :F

ichi 26 Eylül 2019 13:39

Cevap: hususi aracda sigara içme cezası 153 tl. hayırlı olsun :)
 
Biride nefes alana da ceza verilsin diyordu.
Komedi :hahah:

Siyahizm 26 Eylül 2019 17:39

Re: hususi aracda sigara içme cezası 153 tl. hayırlı olsun :)
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hayırlı olsun ilk Piyango Bana Vurdu Fazlasıyla Dikkat Edin Hiç Affı Yok..)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net