IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   PKK'lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşları unutulmadı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/839492-pkklilarin-katlettigi-yasin-boru-ve-arkadaslari-unutulmadi.html)

Beatrice 07 Ekim 2019 23:45

PKK'lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşları unutulmadı
 
6-7 Ekim Kobani olayları sırasında PKK yandaşları kurban eti dağıtan Yasin ve 4 arkadaşını şehit etmişti. Aradan geçen 5 yılın ardından acılar dinmezken, Yasin Börü ve arkadaşlarının sevenleri mezarlarını ziyaret edip dua etti. Acılı ailelerden PKK ve HDP'ye tokat gibi açıklamalar geldi. "5 yıl oldu ama hiç aklımızdan çıkmıyorlar. Hep aynılar." diyen Yasin Börü'nün basının sözleri dikkat çekti. Yasin Börü'nün acılı babası Fikri Börü, "Sağ olsaydı 21 yaşında belki üniversitedeydi. Onların da kendilerine göre hayalleri vardı." dedi.

Hasan Gökguz'un babası Mehmet Gökguz ise "Gerçekten acısı çok büyüktür. Bu çocukların günahı nedir. Hepimiz Kürdüz. Hepimiz bu memleketin çocuğuyuz. Ne vardı da bizi bu hale düşürdüler." şeklinde konuştu.

Turan Yavaş'ın kardeşi Kenan Yavaş da ağabeyiyle kurban eti dağıtmaya gitmişti, olaylar başladığında eve gitti. Saldırıdan da kıl payı kurtuldu.

Yavaş, "Şiddet olaylarına tanık olunca kendisi de evin tarafına gelmeye çalışıyordu. Aradan 5 sene geçti. HDP bunu yapmakla ellerine bir şey geçmediğini çok iyi anladı ve geçmeyecek de. Her gün daha perişen oluyorlar. Allah onları daha da perişan etsin." ifadelerini kullandı.



Alıntı

ZaLim 08 Ekim 2019 00:02

Cevap: PKK'lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşları unutulmadı
 
şu pkk ve uzantılarının sonunun geldiği günü de görebilsek keşke.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net