IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Teröristbaşı Murat Karayılan, ABD'den Türkiye İçin Yardım İstedi! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/840065-teroristbasi-murat-karayilan-abdden-turkiye-icin-yardim-istedi.html)

Kalemzede 13 Ekim 2019 21:12

Teröristbaşı Murat Karayılan, ABD'den Türkiye İçin Yardım İstedi!
 
Teröristbaşı Şerefsiz Murat Karayılan, ABD'den Türkiye İçin Yardım İstedi!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı sonrası, terörist elebaşı Murat Karayılan, ABD ve Avrupa'ya çağrı yaparak, "Koalisyon Güçleri, Kuzey-Doğu Suriye hava sahasını Türk devletine kapatsınlar." ifadelerini kullandı.

"İŞGALE KARŞILARSA HAVA SAHASINI KAPATSINLAR"
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun ilerleyişi, terör örgütünü köşeye sıkıştırırken, terörist elebaşı Murat Karayılan, koalisyon ülkelerine "Hava sahasını kapatın" çağrısı yaptı. Örgüte yakın sosyal medya hesaplarında paylaşılan mesajında terörist Murat Karayılan, "Şimdi bu koalisyon güçleri açıklamalarında bu işgale karşı olduklarını belirtmekteler. Eğer gerçekten de bu işgale karşılarsa o zaman Kuzey-Doğu Suriye hava sahasını Türk devletine kapatsınlar. Bunu yapmazlarsa, bu güçler samimi değildir, iki yüzlüdür." dedi. Terörist Murat Karayılan'ın açıklamalarından örgütün kara propagandalarla Barış Pınarı Harekatı'nda hava sahasının kapatılmasını amaçladığı da ortaya çıktı.

EN SON HABER


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net