IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   TSK, Barış Pınarı Harekatıyla Öldürülen Şerefsiz PYD-YPG'li Teröristlerin Sayısını Açıkladı! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/840067-tsk-baris-pinari-harekatiyla-oldurulen-serefsiz-pyd-ypgli-teroristlerin-sayisini-acikladi.html)

Kalemzede 13 Ekim 2019 21:12

TSK, Barış Pınarı Harekatıyla Öldürülen Şerefsiz PYD-YPG'li Teröristlerin Sayısını Açıkladı!
 
TSK, Barış Pınarı Harekatıyla Öldürülen Şerefsiz PYD-YPG'li Teröristlerin Sayısını Açıkladı!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat'ın doğusundaki teröristleri temizlemek ve Suriyeliler için bölgeyi güvenli hale getirmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı 5. gününde öldürülen PYD-YPG'li teröristlerin sayısını açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Obüs ve Hava Harekatı başlayan operasyonda, Türk askerinin operasyonları devam ediyor. Operasyonlarda Suriye Milli Ordusu'da TSK'ya destek veriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, PYD-YPG'den Tel Abyad ve Resulayn'ı aldıktan sonra Kobani'yi almak için operasyonlarına başladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Fırat’ın doğusunda icra edilen Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca başarıyla sürdürüldü. Terör örgütü PKK/PYD-YPG mevzileri etkili şekilde karadan ve havadan vuruldu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 525'e ulaştı.

EN SON HABER


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net