IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2019, 21:02   #1
Çevrimdışı
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rusya'dan terör örgütü YPG'ye açık uyarı: Çekilmezseniz Türk askeriyle baş başa kalacaksınız




Terör örgütü YPG'yi açık açık uyaran Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Suriye-Türkiye sınırının Suriye tarafından çekilmezseniz, Türk güçleri ile teke tek kalacaksınız ve ne Rus ne de Suriye kuvvetleri ayırmayacak." ifadelerini kullandı.

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya ile Türkiye'nin 22 Ekim'de Soçi'de vardıkları mutabakatla ilgili açıklamalarda bulundu. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kürt güçler, Suriye-Türkiye sınırının Suriye tarafından çekilmemeleri halinde, TSK'yla teke tek kalacaklar, onları ayırmayacağız!" dedi.

Peskov, Suriye-Türkiye sınırının Suriye tarafındaki 'Kürt güçlerin konuşlu oldukları yerlerden çekilip ülkenin derinliklerine doğru ilerlemesi hususunda itinalı bir çalışma yürütülmekte olduğunu belirtti. Ancak söz konusu sürecin ilk aşamalarında birtakım pürüzler yaşanabileceğini de kaydetti.


"EĞER MUTABAKATA UYMAZLARSA..."

Peskov, "Kürtlerin temsilcileri ile birtakım temaslar sürdürülüyor, biliyorsunuz ki (Kürt güçler tarafından) varılmış olan mutabakatı destekledikleri ve buna uymaya niyetli olduklarına dair bir açıklama yapıldı" diye devam etti.

Bunun yanında Kremlin Sözcüsü, "Kürt güçlerin Suriye'nin kuzey kesimlerinden ayrılmamaları halinde bu bölgelerde onlarla (Türk güçlerin) arasında Suriye sınır muhafızları ve bizim askeri polisimiz durmayacak" dedi.

Peskov, "O zaman da maalesef söz konusu Kürt birlikleri Türk Silahlı Kuvvetleri ile teke tek kalacaklar" uyarısında bulundu.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





RUSYA, DEVRİYELERE BAŞLADI

Türkiye-Rusya arasındaki mutabakat muhtırası gereği Rus askeri polisinin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı devriyeler dün devam etti. Suriye'nin kuzeyinde bulunan Kamışlı, Amuda ve Haseke kentlerinde devriye gezen Rus polisi BTR-82A zırhlı personel taşıyıcılar kullandı. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından herhangi bir bilgi veya görüntü paylaşılmazken bölgede yaşayanlar Rus polisinin devriye turlarını görüntüleyip sosyal medyada paylaştı.



NE OLMUŞTU?

Rusya ile Türkiye'nin Soçi'de vardıkları mutabakat kapsamında Suriye'deki Kürt güçlerin, 150 saat içerisinde Türkiye sınırındaki 30 kilometrelik alandan çekilmelerine karar verilmişti.

Mutabakat, Suriye sınır muhafızları ile Rus askeri polisinin, Barış Pınarı Harekatı alanı dışında kalan sınır hattına girmelerini de içeriyor. Türk ordusunun şu anda mevzilendiği Barış Pınarı Harekatı alanından ne zaman çekileceğine dairse henüz bir anlaşmaya varılmış değil. Ancak Rus ve Türk güçler operasyon alanı sınırlarının batısı ve doğusunda ortak devriye gerçekleştirecekler.

ALINTI

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
rusya, terör örgütü, ypg


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD, PKK'ya terör örgütü diyemedi! Desmont Haber Arşivi 0 05 Aralık 2014 17:59
PKK Terör örgütü değilmiş! toXic Haber Arşivi 8 26 Nisan 2012 19:20
Rus gazetesinden Türk ordusuna övgü Rusya'ya uyarı PassioN Haber Arşivi 0 31 Ocak 2012 19:32
PKK'ya terör örgütü dedi Julw Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2007 04:25