IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kaynanasının evinin camından atladı, ağır yaralandı. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/847203-kaynanasinin-evinin-camindan-atladi-agir-yaralandi.html)

Risque 09 Aralık 2019 11:06

Kaynanasının evinin camından atladı, ağır yaralandı.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Isparta'da psikolojik sıkıntıları olduğu öne sürülen bir kadın, ailecek misafir oldukları kayınvalidesinin evinin camından atladı ve yaralandı.Olay, bugün saat 00.05 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sıkıntıları bulunduğu öne sürülen 36 yaşındaki Hatice Ö., değişiklik olması sebebiyle eşi ve çocuklarıyla birlikte günübirlik olarak, kayınvalidesinin evine misafir oldu. Evdekiler yattıktan sonra 3. katlı evin 2. katından kendini bahçe tarafındaki boşluğa bırakan kadın, toprak zemine düşerek yaralandı. Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, genç kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavisi için Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Polis ekipleri bölgede gerekli incelemeleri yaparak konuyla ilgili soruşturma başlattı....Kaynak: İHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net