IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Risque

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2019, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kanserden ölen gencin yürek yakan vasiyeti!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adıyaman'da kanser Hastalığı sebebiyle 26 yaşında hayatını kaybeden hayvan sever Murtaza Hazar'ın vasiyetini yerine getirmek isteyen ailesi ve arkadaşları, Adıyaman Merkezli 9 ilde sokak hayvanları için binlerce mama ve kap dağıttı.

Adıyaman Sokak Hayvanlarını Koruma Platformu kurucusu olan ve boş vakitlerini sokak hayvanlarıyla geçiren Murtaza Hazar, geçen hafta hayatını kaybetti.

Arkadaşlarından sokak hayvanlarını yalnız bırakmamaları ve yiyecek vermelerini isteyen Hazar'ın vasiyetini yerine getirmek üzere, Adıyaman Merkezli 9 ilde sokak hayvanları için mama dağıtımı gerçekleştirildi..-"9 İLDE VASİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Adıyaman Demokrasi Parkı önünde düzenlenen etkinlikle alakalı açıklamalarda bulunan platform üyesi Şükrü Aydın, arkadaşlarına verdikleri sözü yerine getirmekten mutlu olduklarını belirterek, "Arkadaşımızın vasiyetini yerine getirmek için bir araya geldik ve 9 ilde eş zamanlı olarak toplandık. Aramızda topladığımız mamaları paketler halinde vatandaşlara dağıttık. Onlar da sokak hayvanlarına verecekler. Murtaza kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz." İfadelerini kullandı.

Oğlunu kansere kurban veren Murtaza’nın annesi Hazar ise, “Etkinliği yapanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür şeylerin devamını istiyorum. Herkese buradan teşekkür ederim. Oğlum hayvanları Severdi, çok severdi, baya ilgiliydi. Bu dünyanın dilsiz canlıları diyordu." dedi..-"SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİNLERCE PAKET MAMA VE KAP DAĞITILDI"

Sokak hayvanlarını korumak ve onlara yardımlarda bulunmak için sürekli çalışmalar içerisinde olan ve 26 yaşında kanser hastalığından hayatını kaybeden Murtaza Hazar için, Adıyaman’da toplandı.

Hazar’ın ailesi ve yakınlarının da bulunduğu etkinlik kapsamında Demokrasi Parkı'nda Sokak hayvanları için binlerce paket sokak hayvanları için mama ve kap dağıtıldı. ( Haber7 )

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
güncel ve son dakika haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yürek yakan çerçeve Sanem Haber Arşivi 0 12 Haziran 2018 13:23
Madenden yürek yakan detaylar Seth Haber Arşivi 0 30 Ekim 2014 11:28
Dayak Yüzünden Ölen Kadınlar, Kanserden Ölenlerden Fazla! Hayal Ah Kadınlar 0 02 Nisan 2010 11:37