IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Engelli vatandaşı dövüp çukura attı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/848332-engelli-vatandasi-dovup-cukura-atti.html)

Risque 18 Aralık 2019 10:54

Engelli vatandaşı dövüp çukura attı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hatay'da engelli bir vatandaş, sınır meselesi yüzünden tartıştığı komşusu tarafından darp edilerek çukura atıldı. Birkaç saat sonra kendine gelen vatandaş oğullarını arayarak yerini bildirmesiyle kurtarıldı..Hatay'ın Erzin ilçesinde engelli bir vatandaş, sınır meselesi yüzünden tartıştığı komşusu tarafından feci şekilde darp edilerek çukura atıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Kızlarçayı Mahallesi, Erzin-Kuzuculu arasındaki portakal bahçesinde meydana geldi. Sol kolu olmayan Ahmet B. (53) sınır meselesi yüzünden komşusu Mustafa K. ile tartıştı..BAYILINCA ÇUKURA ATTI
İddiaya göre, Mustafa K. tartışma sırasında sert bir cisimle engelli Ahmet B.'a saldırdı. Ahmet B. başına aldığı sert cisim darbeleriyle feci şekilde yaralandı. Baygınlık geçiren Ahmet B.'u, çukura attığı ileri sürülen Mustafa K. olay yerinden uzaklaşırken, birkaç saat sonra kendine gelen Ahmet B., cep telefonu ile çocuklarını arayıp durumu bildirdi. Olay yerinde yaralı şekilde bulunan Ahmet B.'un, götürüldüğü Dörtyol Devlet Hastanesinde tedavisi yapıldı.

Ahmet B. daha sonra Erzin Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mustafa K. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Feronia 18 Aralık 2019 12:24

Cevap: Engelli vatandaşı dövüp çukura attı
 
Cikar, herseyin ciktigi gibi
Bu adamin yaptigi da hayatinda ..bir sekilde geri gelir
Allah bildigi gibi yapsin, boyle komsu dusman basina bile gelmesin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net