IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Nane
  • 2 Post By Risque

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2019, 11:39   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çalışma arkadaşları, intihar eden arkadaşlarını battaniyeye sarıp yol kenarına attı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adana'da çalıştığı fabrikada intihar ettiği öne sürülen şahsı, çalışma arkadaşları battaniyeye sarıp yol kenarına attı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken cesedi yol kenarına attıklarını ileri süren 4 zanlıdan 2'si tutuklandı..Adana'da yol kenarında battaniyeye sarılı şekilde bulunan ve boynunda ip izi olan şahsın geri dönüşüm fabrikasında intihar ettiğini, iş yerine zarar geleceği ve başlarının belaya gireceğinden korktukları için de cesedi yol kenarına attıklarını ileri süren 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Kuyumcular Mahallesi'nde 17 Aralık günü meydana geldi. Sabah saat 08.00 sıralarında bir vatandaş, narenciye bahçesi yakınında yol kenarında battaniyeye sarılı hareketsiz halde yatan bir erkek şahsın olduğunu gördü. Şahıs hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Önce şahsın evsiz biri olduğundan soğuktan donmuş olabileceği düşünüldü. Ancak yapılan incelemede şahsın yüzünde yara izleri ve morluk ile boynunda ip izi tespit edildi. Boynunda yapılan ilk incelemede şahsın iple boğularak öldürülmüş olabileceği saptandı. Polisin yaptığı ilk çalışmada şahsın kimliği belirlenemezken, bir evde iple boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılıp bir araçla Kuyumcular Mahallesine getirilip yol kenarına atıldığı tahmin edildi..İlk inceleme yapıldıktan sonra ceset otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Şahsın kesin ölüm nedeni otopsiden sonra ortaya çıkacak. Polis cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı için parmak izi alınarak isminin belirlenmesine çalışması başlattı. Yapılan bu çalışmalarda şahsın Mustafa El Recep (42) olduğu, 2 yıl önce Halep'ten Türkiye'ye geldiği belirlendi..ZAFER AKTAŞ ÖZEL EKİP KURDURDU
Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğindeki deneyimli dedektiflerden özel ekip kurulması ve olayın aydınlatılması talimatını verdi. Dedektifler talimat üzerine harekete geçerek olay yerine çıkan bütün güvenlik kamerası ve Plaka Tanıma Sistemine ait görüntüler saniye saniye incelendi. Polis yaptığı bu incelemede cesedin getirilip yola atıldığı otomobili tespit etti. Polis görüntülerden bu otomobili takibe başladı. Polis yaptığı çalışma sonucunda otomobilde 4 kişi olduğunu, şüphelilerin bölgede bulunan bir plastik fabrikası sahibi ve çalışanları olduğunu belirledi. Polis bu tespitin ardından harekete geçerek fabrikaya giderek iş yeri sahibi Serkan M. (34), çalışanlar İsa K. (34), Esat E. (38) ve usta başı Savaş İ.'yi (44) gözaltına aldı..."ÖLDÜRMEDİK İNTİHAR ETTİ, BİZ DE KORKUP ATTIK"
Emniyete getirilen şüpheliler buradaki sorgularında Mustafa El Recep'i kendilerinin öldürmedikleri söyledi. Ustabaşı Savaş İ. 15 Aralık Pazar günü fabrikaya geldiğini ve Mustafa El Recep'i kendisini asmış halde bulduklarını söyledi. Daha sonra patron ve diğer çalışanlarla konuşarak iş yerine zarar geleceği ve başlarının belaya gireceklerini düşünerek cesedi yol kenarında attıklarını iddia etti.

"ÜŞÜMESİN DİYE BATTANİYEYE SARDIK"
Mustafa El Recep'in 2 hafta önce çalışmaya başladığını, kalacak yeri olmadığı için fabrikada yattığını söyleyen Savaş İ., cesedi attıktan sonra üşüyeceğini düşünüp battaniyeye sardıklarını söyledi.

Emniyette sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanmaları talebiyle sevk edilen zanlılardan Sekan M. ve Savaş İ. tutuklanırken diğer iki zanlı adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı....Kaynak: İHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Aralık 2019, 11:55   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çalışma arkadaşları, intihar eden arkadaşlarını battaniyeye sarıp yol kenarına attı




Hiç intihar gibi gelmedi bana, kesin var bi iş bu işin içinde

 

Alt 23 Aralık 2019, 12:37   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çalışma arkadaşları, intihar eden arkadaşlarını battaniyeye sarıp yol kenarına attı




ibiza Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hiç intihar gibi gelmedi bana, kesin var bi iş bu işin içinde

Muhtemelen öyle görünüyor.

 

 

Etiketler
güncel ve son dakika haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir'de Vahşet! Öldürüp Yol Kenarına Attılar, Ailesini de Evinde Katlettiler Dream Haber Arşivi 1 18 Ocak 2017 14:29
Saçınızı havluya sarıp beklemeyin! Amelia Saç Modelleri ve Bakımı 0 01 Eylül 2014 19:51
Altıner: İn deniz kenarına kur çadırını Seth Haber Arşivi 0 26 Haziran 2014 17:19
Atatürk ve Silah Arkadaşları - Atatürk'ün Çalışma Arkadaşları Liaaa Tarih 1 13 Şubat 2012 15:25
çalışma Arkadaşları PopSy Atatürk Köşesi 0 25 Temmuz 2008 04:24