IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   10 yıllık eşi tarafından öldüresiye dövülen Elif, yaşadığı korku dolu anları anlattı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/850434-10-yillik-esi-tarafindan-olduresiye-dovulen-elif-yasadigi-korku-dolu-anlari-anlatti.html)

Risque 31 Aralık 2019 09:49

10 yıllık eşi tarafından öldüresiye dövülen Elif, yaşadığı korku dolu anları anlattı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Samsun'da 30 yaşındaki Elif Kesler, 10 yıllık eşi Mehmet Kesler tarafından öldüresiye dövüldü. Gözüne aldığı darbe sonucu görme yetisini kaybetme ihtimali olan Elif Kesler, yaptığı açıklamada, "İzinli gününü ava giderek değil, bizimle geçirmesini istedim. Şiddet uyguladı" dedi...Samsun'da, 10 yıllık eşi Mehmet Kesler tarafından dövülürken gözüne aldığı darbe sonucu görme yetisini kaybetme ihtimali olan Elif Kesler (30), tedavi gördüğü hastanede yaşadığı korku dolu anları anlattı. Olayın ardından tutuklanan eşinden boşanmak istediğini belirten Elif Kesler, "Bir anda dövmek için ayağa kalktı. Sudan sebeplerden agresifleşti. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum. İstediğim tek şey; eşimin yanımda olmasıydı. Ama olmadı işte, şiddet gösterdi" dedi.

Olay, önceki gün saat 23.00 sıralarında, Bafra ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. 10 yıldır evli olan Elif ve Mehmet Kesler çifti arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, büyüyüp, kavgaya dönüşünce Mehmet Kesler, eşini dövdü. Mehmet Kesler, yaralanan Elif Kesler'i aracıyla Bafra Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Elif Kesler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Gözüne aldığı darbe sonucu görme yetisini kaybedebileceği belirtilen 3 çocuk annesi Elif Kesler, hastanede tedaviye alındı...Kaynak: DHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net