IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2020, 09:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünya bu skandal ile çalkalanıyor!




Kızı balayına çağırdı, damadından hamile kaldı
İngiltere'de yaşanan ve magazin medyası tarafından işlenen olay, bir süredir dünya gündeminde de en çok konuşulan ve paylaşılan son dakika haberleri arasında öne çıkıyor. Kızını evlendiren bir annenin daha sonra balayına davet edilmesiyle başlayan olay Dallas dizisini aratmakla kalmadığı gibi, eşi benzeri de bulunmuyor. Lauren Wall isimli bir genç kız, beş aydır beraber olduğu Paul ile evlenmeye karar verdi. Lauren'in annesi tarafından kızına cömert bir düğün yapıldı. Bu jeste karşılık olarak anne Julie de balayına çağrıldı. Lauren için talihsiz olaylar zinciri tam bu anda başladı. İşte, dünyanın konuştuğu son dakika haberinin detayları...

İngiltere'de yaşanan olay, sıradışı olması nedeniyle ülke magazin gündeminin en çok konuştuğu son dakika haberleri arasında dikkat çekiyor. Sosyal medyada da paylaşım rekorları kıran haber, gelin,damat ve kayınvalide arasında akıllara durgunluk veren bir yasak aşkı konu ediniyor. Henüz 18 yaşında iken Paul White ile tanışan Lauren Wall isimli genç kız, hayatının aşkını bulduğuna inanıyordu. Öyle ki, her iki taraf da birbirinden çok hoşlandı ve beş aylık beraberlikleri de yolunda gidiyordu. Lauren ve Paul, romantik ilerleyen beraberliklerini o yılın Ağustos ayında evlilikle taçlandırdı.

DÜNYA BU SON DAKİKA HABERİ İLE ÇALKALANIYOR!
Düğün için yeterli paraları olmayan Lauren ile Paul'a, genç kızın annesi Julie yardım etti. Kızının tüm masraflarını karşılayan anne, bunun için 15 bin sterlin harcadı. Annelerine teşekkür etmek isteyen çift, Julie'yi de balayına çağırdı. Lauren, annesiyle gittiği bu balayının kendisini tam anlamıyla bir felakete sürükleyeceğinden ise habersizdi.

Lauren Wall, Paul White ile tanıştığında henüz 18 yaşındaydı. Çiftin tanışmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelmişti. Lauren için romantik filmleri aratmayan bir başlangıçtı.

Londra'nın güney batısındaki Twickenham'da doğup büyüyen Lauren, mahalledeki bir barda, arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmıştı. Barda Paul'u gördü ve ondan hemen etkilendi.

Paul da Lauren'dan hoşlanmıştı ve genç kızın telefon numarasını istedi. Ertesi gün saatlerce mesajlaştılar ve buluşmaya karar verdiler. Çiftin ilişkisi bu şekilde başlamış oldu.

Lauren sevgilisi Paul ile çok mutluydu. Beş aydır birliktelerdi ve ilişkileri yolunda gidiyordu. Derken Lauren hamile olduğunu öğrendi. Çiftin kızları, 2004 yılının Mart ayında dünyaya geldi. Kısa süre sonra Paul, sevgilisine evlenme teklif etti ve çift Ağustos ayında dünya evine girdi.

İş geliştirme uzmanı olarak çalışan Lauren, düğünlerini dün gibi hatırladığını söylüyor. Genç kadın İngiliz Mirror gazetesine verdiği röportajda, "Henüz aile kurmak için geçtik ve çocuk sahibi olmak gibi bir planımız yoktu. Ancak yine de kızımızın dünyaya gelmesi bizi çok mutlu etmişti.

"Doğumdan 5 ay sonra hayallerimizdeki düğünü yaptık. Arkadaşlarımız ve ailelerimiz yanımızdaydı. Annem bana hayallerimdeki gelinliği satın almıştı. Paul bana övgüler yağdırıyordu. Masal gibiydi.

"Her şeyin yolunda gittiğini düşünüyordum. Genç ve saftım, gözümün önünde olanı biteni göremedim. Balayına Devon'a gittik. Orada bir hafta kaldık. Annem ve kocam çok iyi anlaşıyorlardı. Damadın kaynanasıyla bu kadar iyi anlaşması mucize gibiydi.

"Beraber kahkahalarla gülüyor ve çok iyi zaman geçiriyorlardı. Bu duruma sevinmiştim. Aklıma hiçbir şey getirmedim. Zaten kim annesiyle kocasının aşk yaşayacağını düşünür ki? Hem de kendi balayında! İki ay sonra Paul ile aramız kötüleşmeye ve evliliğimiz çatırdamaya başladı. Kocamı kaybediyor olmak zaten kötüydü. Peki onu öz anneme kaptırmak?

Lauren, kocası Paul'un evliliklerinin üçüncü aına bile gelmeden evi terk ettiğini ve evlilik yüzüğünü çıkardığını anlattı. Bugün 34 yaşında olan genç kadının kulağına bazı dedikodular geliyordu. Dedikoduların sadece "dedikodu" olmadığını ise annesiyle sokakta karşılaştığında öğrenecekti. Lauren, annesi Julie'nin karnının şiş olduğunu fark etti. Ona bunu sorduğunda ise annesi "Karnımda kist var" yanıtını verdi.

2005 yılının Temmuz ayında ise Lauren, hayatının şokunu yaşadı: Boşanma aşamasında olduğu kocası Paul, annesi Julie'nin yanına taşınmıştı ve annesi doğum yapmıştı! Dünyası başına yıkılan Lauren, annesiyle ilişkisini bitirdi. Ancak kızına yaptıklarından ötürü vicdan azabı duyan Julie, onunla barışmak için elinden geleni yaptı. Kızına bir özür mektubu yazan kadın, onunla ilişkisini düzeltmeye çalıştı.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dünya bu skandal ile çalkalanıyor!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünya basını Erdoğan'ın sözleriyle çalkalanıyor BLueMooN Haber Arşivi 2 05 Eylül 2019 22:04
Dünya devinden skandal: 56 ölü Pegasus Haber Arşivi 0 19 Şubat 2015 10:08
Twitter Bu Geyiklerle Çalkalanıyor Rhytia Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2012 14:26
Hollywood aşk haberleri ile çalkalanıyor..! Kalemzede Haber Arşivi 0 09 Eylül 2011 12:11
Facebook çalkalanıyor! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 14 Temmuz 2010 14:23