IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ezgi
  • 1 Post By yeSa
  • 1 Post By Ares

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2020, 08:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İYİ Parti'nin 'coronavirüs' önergesi reddedildi




TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti'nin Çin'de ortaya çıkan 'coronavirüs' ile ilgili araştırma komisyonu kurulması önergesi reddedildi.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Mithat Sancar başkanlığında toplandı. Genel Kurul’da İYİ Parti’nin, Çin'de ortaya çıkan 'coronavirüs' salgınına ilişkin Türkiye'de olası bir ölümcül enfeksiyon salgınının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması amacıyla araştırma komisyonu kurulması önergesi*görüşüldü.*İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, coronavirüs salgınının, aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde başlamasından bu yana 6 binin üzerinde kişinin enfekte olduğunu, 132 kişinin*hayatını kaybettiğini söyledi. Türkkan, "Alınan tüm önlemlere rağmen, virüs şu ana kadar Çin dışında 14 ülkeye daha sıçramıştır. Küreselleşmeyle birlikte ulaşım teknolojilerinin ve yoğunluğunun son derece arttığı bir dönemde, hiçbir ülke insandan insana hava yoluyla bulaşabilen bir virüs riskinden uzak değildir"*dedi. Türkkan, bu nedenle Meclis’te araştırma komisyonu kurulması gerektiğine dikkat çekti.

AKP Karaman Milletvekili Recep Şeker ise Türkiye’de virüs ile ilgili gerekli önlemlerin alındığını belirterek, "Çin'de bulunan 34 Türk vatandaşımız, 7 Gürcü, 7 Azerbaycan ve 1 Arnavutluk vatandaşı da gerekli sağlık tedbirleri, alet edevatı ve personeliyle beraber alımıyla ilgili uçağımız kalkmıştır; inşallah gelecekler, 14*gün tedbirli bir şekilde izlemleri yapılarak hayatlarına devam etmeleri sağlanacaktır. Sağlık Bakanlığımız ve taşra teşkilatı, bu konunun ilk anından itibaren 7/24 çalışarak gerekli tedbirleri almaya devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımız ve diğer kamu kuruluşlarımız gerekli tüm tedbirleri almıştır" ifadelerini kullandı.Görüşmelerin ardından, İYİ Parti'nin araştırma önergesi teklifi reddedildi.

Kaynak Yeniçağ

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 31 Ocak 2020, 08:53   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İYİ Parti'nin 'coronavirüs' önergesi reddedildi




Sonra tedbir alınmıyor diye insanlar neden ölüyor diyorlar

 

Alt 31 Ocak 2020, 10:22   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İYİ Parti'nin 'coronavirüs' önergesi reddedildi




1. Birleşmiş Milletler tarafından hazırlanan rapora göre Türkiye'de sentetik uyuşturucu kullanım yaşı 11'e düştü. Meclis'e verilen 'sentetik uyuşturucular araştırılsın' önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

2. Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği facidan hemen önce verilen 'maden kazaları araştırılsın' önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

3. 15 Temmuz darbesinin 'siyasi ayağının' ortaya çıkarılması için verilen önerge AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

4. Binlerce kişinin parasını tokatlayan Çiftlik Bank'ın araştırılması için verilen önerge AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

5. MHP'nin, çocuk istismarlarının önlenmesi için araştırma komisyonu kurulması önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

6. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından muhalefetin verdiği 'saldırı araştırılsın' önergesi AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

7. ASELSAN mühendislerinin şüpheli ölümlerinin araştırılması için komisyon kurulması önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

8. Bir dönem herkesin diline pelesenk olan 'faiz lobisi'nin araştırılması için verilen önerge AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

9. Muhalefetin iki defa Meclis'e sunduğu 'Man Adaları Belgeleri Araştırılsın' önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

10. Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan saldırının araştırılması için verilen önerge AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

11. MHP'nin, Ege'deki 16 adanın 'Yunanistan tarafından işgal edildiği' iddialarının araştırılması için verdiği önerge AKP oylarıyla reddedildi.

12. 'Paralel yapı' araştırılsın önergesi AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

13. Askerlerin yemekten zehirlenmesinin araştırılması için verilen önerge AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

14. Helin Palandöken'in öldürülmesinin ardından Meclis'e sunulan 'bireysel silahlanma araştırılsın' önerisi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

15. Lösemi hastalarının ve ailelerinin sorunlarının tespiti için verilen araştırma önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

16. IŞİD'in Türkiye'deki faaliyetlerinin araştırılması önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

Bonus: AKP'li vekiller kendi sundukları Taşrada çalışan sağlık personeli ile ilgili teklifi kendi oylarıyla reddetti.


Konu Ares tarafından (31 Ocak 2020 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
 

 

Etiketler
akp, coronavirüs, iyi parti, mhp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LÖSANTE’ye ruhsat önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. ihaveanidea Haber Arşivi 1 06 Kasım 2019 20:38
CHP’li Atıcı'dan gemi önergesi AttackMan Haber Arşivi 0 13 Ocak 2018 03:24
'Çocuk İstismarını Engelleme Komisyonu' Önergesi AKP'nin Oylarıyla Reddedildi Nogitsune Haber Arşivi 2 23 Mart 2016 19:24