IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2020, 13:31   #1
Çevrimdışı
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası, eczanelerden maske dağıtımı yerine sabit fiyatla satılmasını istiyor




Koronavirüs salgını her geçen gün Türkiye'de etkisini artırırken geçtiğimiz hafta başta İstanbul ve Ankara olmak üzere eczanelerden ücretsiz maske dağıtılmaya başlandı. Ancak mesajların geç gelmesi ve eczanelerdeki sistemin hata vermesi sistemi yavaşlatıyor. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası da (TEİS) bu sorunlara karşı eczanelerden sabit fiyatla TC kimlik numarası verilerek maske satışı yapılabileceğini belirtiyor.

"İŞPORTADA, NALBURDA MASKE SATILIYOR"

Sendika tarafından yapılan açıklamada sistemdeki aksaklık ve çözüm önerileri için şunlar belirtildi: "Markete, hastaneye, fırına veya işlerine gidecek, toplu taşım araçlarına binecek kişiler maske satılması yasak olduğu için maske bulup alamıyor. Kendilerine kod gelmediği için ve eczanelerden de satılmadığı için işportadan, nalbur, büfe gibi sağlıklı olmayan koşullarda yasağa aykırı bir şekilde temin etmeye çalışıyorlar.

"MASKE SATILMASI SERBEST BIRAKILSIN"

Bu yüzden de eczanelerimizde hastaların çok sert tepkilerine maruz kalıyoruz. Dünyanın yaşadığı bu salgında en iyi korunma aracı olan maskeler için eczanelerimizden ihtiyaç halinde maske satılmasının serbest bırakılması için izin istiyoruz.

"SMS'LE KOD GELSE BİLE MASKE BULUNAMIYOR"

Ücretsiz maske temini için SMS ile kodlar gelmeye başladı, ancak sınırlı bir şekilde dağıtım yapıldığı için vatandaş maske bulamıyor ve hastalık bulaşma riski artıyor. Maske bulamayan vatandaş bazen aynı maskeyi defalarca kullanabiliyor. Çok riskli günler geçirdiğimiz bu dönemde elbette devletimiz maske dağıtımına devam etmeli ancak ihtiyaç halinde eczaneler de vatandaşa maske ulaştırabilmeli.

"BİR FİYAT BELİRLENİP MASKE SATILABİLMELİ"

Şu an eczacılar bile kendi kullanımları için maske satın alamıyor. Bu durumun sağlıklı bir hale gelmesi için Bakanlıkça bir fiyat belirlenmeli ve eczacılar da T.C. kimlik numarası girerek o fiyattan ihtiyaç halinde vatandaşa maske satabilmelidir. Bu konunun ivedilikle çözüme kavuşturulması gerekiyor."





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak: sondakika.com

__________________
char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eczane, koronavirus, son dakika


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koronavirüs nedeniyle maske ve kolonya dağıtımı başlıyor! Ayrıca ihtiyaç sahiplerine para yardımı yapılacak Che Haber Arşivi 2 20 Mart 2020 13:41
İşverenler: Personelin işlediği bilişim suçundan siz sorumlu olabilirsiniz. MasteR06 Bilişim Hukuku 0 10 Aralık 2013 19:07
Petrol İş Sendikası, Emekli Olan 45 İşçiye Veda Yemeği Düzenledi Rüzgar Haber Arşivi 0 27 Şubat 2012 00:07
Eczacı :) Kan Fıkra 0 08 Eylül 2007 23:46