IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Nisan 2020, 08:58   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu: Türkiye'de koronavirüsten ölü sayısı 120 bini bulabilir




Televizyon ekranlarında yer aldığı tartışmalar ve açıklamalarıyla gündeme gelen Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğu, " Ölüm sayısı Türkiye’de 90-100 civarı devam ediyor. Türkiye’de toplam ölüm sayısı 120 bin filan belki olabilir." dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ABD'de yaşayan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, gazeteci Anıl Sural’ın Youtube kanalına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hayatın normale dönmesiyle birlikte vaka sayısının artacağına dikkat çeken Çilingiroğlu, Türkiye’de ölü sayısının 100 bini geçebileceğini ifade etti.

“Türkiye İçin 120 Bin Ölü Olabilir”

Koronavirüsün insanları öldürmeye devam edeceğini belirten Çilingiroğlu’nun açıklamalarından satırbaşları şöyle oldu:

“Türkiye için vaka sayısı artma durumunda. Çünkü bu virüsü taşıyıcılar birbirlerine bulaştırıyorlar. Bir kısmı da laf dinlemiyor. Çıkıyorlar dışarıya. Dolayısıyla yaz gelince ne olacak? Maskeni takacaksın, virüs tamamen ortadan kalkmayacak. Yüzde yüz bunu garanti ediyorum. Bununla yaşamayı öğreneceksin. Bununla ilgili grafik yapacağım. Ölüm sayısı Türkiye’de 90-100 civarı devam ediyor. Türkiye’de toplam ölüm sayısı 120 bin filan belki olabilir. Normale dönüş başladı mı vaka sayısı artmaya başlayacak.”

‘Amerika’da Ölü Sayısı 300 Bini Bulabilir’

“İnsanoğlunun en kötü düşmanı kendisi, sabredememesi. Amerika için konuşalım. Bu virüs bitmeyecek. Bu virüs yayılmaya, insanları öldürmeye devam edecek. Sadece rakam belki azalacak. Bunu daha fazla tartışmanın gereği yok. Las Vegas nedir, Sin City. Sin City ne demek, günahların olduğu şehir. Adam gelmiş çölün ortasına her türlü kadın pazarını, kumar oynamayı kurmuş.”

"Bizimkinde De Rus Geliyor"

Gazeteci Anıl Sural’ın “Amerika’da eyalet olarak sadece Nevada’da serbest, kadını satabiliyorlar” hatırlatması üzerine Çilingiroğlu’nun “Onları boşver bizimkinde de satıyorlar da bizimkinde Rus geliyor bilmem ne pislik pislik...” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Çilingiroğlu aynı zamanda Las Vegas Valisi’nin normale dönüleceğini açıklanmasın sorumsuzca olduğunu belirterek şu şekilde konuştu: “Şimdi hocam ben sana şunu söyleyeceğim. Las Vegas’ta Vali dediki, ‘Benim umrumda değil, ben her yeri açıyorum. Yaşayan yaşasın ölen ölsün.’ Çok kötü bir şey. Anladın mı? Bu cuma açılıyor. Kumar oynamak isteyen, ölmek isteyen varsa Las Vegas’a gelsin. Bu, sorumsuzca bir şey. Georgia eyaleti yarın açılıyor. Bu olunca ne olacak, vaka sayısı artacak. İnsanlar birbirine buştıracak. Amerika’da 200 bin, 300 bin ölümleri göreceğiz.”

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
prof. dr. mehmet çilingiroğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı 100 bini aştı GeN Haber Arşivi 0 23 Nisan 2020 20:47
Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 87 artarak 812'ye yükseldi Oktayy Haber Arşivi 1 08 Nisan 2020 20:45
Koronavirüs Türkiye'de 356 can aldı, vaka sayısı 18 bini aştı Oktayy Haber Arşivi 5 02 Nisan 2020 21:59
Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 131'e, vaka sayısı ise 9217'ye yükseldi Oktayy Haber Arşivi 1 29 Mart 2020 19:34
Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 4'e, vaka sayısı 359'a yükseldi Che Haber Arşivi 1 20 Mart 2020 00:10